WWE SmackDown LIVE 2017. augusztus. 1 – Összefoglaló

A hónap első SmackDown Live epizódja nem mással indul, mint egy visszatekintéssel a múlt heti adásra ahol Daniel Bryan álom küzdelmet írt ki ma estére.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Az adást a United States Bajnok, AJ Styles nyitja – majd követi őt Kevin Owens is hisz rögtön kezdődik a visszavágó mérkőzés közöttük!

AJ Styles (c) vs. Kevin Owens – United States Bajnoki Címmérkőzés

Kissé lassan, de végül kezdetét veszi a küzdelem. Kis fogások és kísérletek követik egymást, majd Owens hirtelen fordítani tud és kipenderíti a ringből Styles-t.

Reklám után térünk vissza, ekkor Owens egy tuskísérletet tesz, azonban nem jár sikerrel. Styles felébred és egy Drop Kick után átveszi az irányítást. Owens feltámadna, de nem sikerül. Styles készül a Forearm-ra, elsőre nem sikerül – azonban másodjára már igen.

Ismét visszatérünk reklám után és Styles irányít. Tuskísérlet, azonban Owens kettőnél kitör. Styles Clash érkezne a bajnoktól, azonban Owens könnyedén fordít. Styles ismét készül egy Forearm-ra de Owens ismét lecsap egy Superkickel – tuskísérlet, de Styles az utolsó pillanatban felrántja a válát. Kis adok-kapok szitu és Styles befogja feladásos fogásába már másodjára, azonban Owens kitart! A spori figyelme kissé elterelődik, Styles hirtelen fordít, úgy tűnik ismét nem szabályosan de a győztes és továbbra is United States Bajnok, AJ Styles!


A színfalak mögött vagyunk ahol a sporit vizsgálják, a szemével vannak problémák az iménti küzdelem miatt. Megérkezik Daniel Bryan és Shane McMahon is akik közlik vele, hogy rosszul intézte az ügyet, egy új sporit kellett volna felhívnia. Megérkezik Kevin Owens is aki teljesen dühös és össze-vissza dobál mindent amit csak talál.. Shane & Bryan megkérik Kevin-t, hogy nyugodjon le, de Owens nem képes rá. Vitába keverednek, majd végül Shane közli vele, hogy kap egy visszavágó meccset a SummerSlam-re. Owens elmondja, hogy ez nagyszerű de egy jó bírót szeretne, nem pedig egy ilyet.. Bryan közbeszól, hogy tud egy tökéletes bírót aki nem más mint Shane. Owens-nek nincs választása, végül elfogadja.


Sami Zayn vs. Aiden English

Nem is értettük a küzdelmet.. Aiden bevonulása több időbe telt, mint maga a mérkőzés. A győzelmet is ő szerezte meg egy hirtelen átfordítással.

A mérkőzést követően megérkezett Mike Kanellis és felesége akik örömüket fejezték ki Sami felé, hogy veszített.


Naomi & Becky Lynch vs. Natalya & Carmella – Tag Team küzdelem

A küzdelmet Becky és Natalya kezdi, de nem sok kell a pacsihoz. A meccs teljesen adok-kapok szitu volt addig, míg Natalya be nem fogta Naomi-t a feladásos fogásába. A bajnok kitartott, majd érkezett Carmella is a fogásával, Naomi ismét fordított és végül ő kopogtatta Mrs. Money In The Bank-et.


Egy rövid interjú következik Jinderrel, Renee arra kíváncsi, hogy a Bajnok kit szeretne jobban a PPV-re. Jinder kijelenti, hogy neki mindegy, hisz az uralkodásának senki nem vethet véget.

 


Rusev vs. Chad Gable

Chad jól állta a sarat, de ez sem volt elég a Bolgár barbárral szemben; A feladásos fogása után kopogtatott Rusev.

Ezután pedig mikrofont ragadott: Rusev elmondja, hogy mikor ide érkezett nem ezt ígérték neki. Valójában John Cena sem győzte őt le, se senki más hisz nincs ellenfele. Nem hiába most is; nincs ellenfele a SummerSlam-re, mert mindenki fél tőle. Felhangzik Randy Orton zenéje és közli Rusevvel, hogy most már van. Rusev támadna, azonban a Vipera lecsap egy RKO-val.


John Cena vs. Shinsuke Nakamura – No.1 Contender küzdelem

Tudtuk, hogy jó küzdelem lesz.. De ennyire. Mindkét fél hamar szerette volna a győzelmet, de egyenlőre még csak adok-kapok szituáció van.

Nakamura bekapott egy AA-t, érkezett a tuskísérlet azonban Nakamura kitör. Nem kellett sokat várni a következőre, azonban Cena szerint ez nem volt elég; átfordult a Japán szupersztárral, készült a következőre de ő lepattant a válláról és érkezett is a Kinshasa ami után megszerezte a győzelmet!


Az ünneplés után megérkezett Corbin aki letámadta Nakamura-t, de Cena jó hős módjára megmentette őt, kiosztott Corbinnak egy AA-t a kommentátori asztalra majd gratulált Nakamura-nak.


Tehát akkor négy küzdelmet már tudunk a PPV-re ismét: Styles Owens ellen lép ringbe, a bíró pedig Shane lesz. Rusev ellenfélre talált Orton személyében, Jinder ellenfele pedig Nakamura lesz. Na és akkor ne feledkezzünk meg a történésekről, miképp Cena ellenfele a PPV-re Corbin lesz.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.