WWE SmackDown LIVE 2017. augusztus. 8 – Összefoglaló

Két héttel vagyunk a SummerSlam előtt a kékeknél is, egy visszatekintést láthatunk a múltheti adásról ahol John Cena és Shinsuke Nakamura csapott össze az első számú kihívó címért a WWE Bajnoki övre.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Az adást a tizenhatszoros világbajnok, John Cena nyitja. Szokásosan ringbe vonulása után mikrofont ragad majd a WWE Univerzum felé szól.

John tudja, hogy a közönség izgatott. Szerinte a WWE olyan pillanatokat biztosít amik egy életen át tartanak, ilyen volt a múlt heti küzdelem Nakamura-val. Egy kirándulás a SummerSlam-re. Nakamura legyőzte őt és biztosította magának az esélyt a WWE legnemesebb övére. Tudta, hogy Nakamura nem fél semmitől és így lett végül, nagyot ütött. (Tehát a lényeg itt az volt, hogy eladja Nakamura-t.)

Baron Corbin legújabb zenéje hangzik fel, érkezik Mr. Money In The Bank. Corbin megjegyzi, hogy Cena beleásta magát a dolgaiba. Nem jó döntés volt, de hisz mint tudjuk; ő nála van a táska amivel bármit tud csinálni. Megkéri Cena-t, hogy hagyja abba, senki nem kíváncsi rá. Cena eközben a ringbe invitálja Corbin-t, elindul de végül közli Cena-val, hogy nincs ideje rá.. És még mindig nála van a táska amit bármikor, bárhol beválthat!

Daniel Bryan zenéje hangzik fel, megjegyzi mindenenek előtt, hogy nagyszerű itt lennei Torontóban. Közli, hogy Corbin ma nem, de a SummerSlam-en kell megküzdenie John Cena-val!


The Usos vs. Tye Dillinger & Sami Zayn

Érdekes párosítás lett. A küzdelem első felében Sami-ék irányítottak, reklám után kissé feltámadtak az ikrek, de azt sem sokára. Jött a gyors pacsi Sami-től aminek hatására Dillinger könnyedén irányított.

Egy érdekes feladásos fogással, de az ikrek megszerezték a győzelmet. Beszélni szerettek volna a küzdelem után, de megérkeztek a New Day-es srácok hátba és komolyan elbántak SummerSlam ellenfeleikkel.


Renee Young készít interjút Randy Orton-nal, első kérdése pedig a viperához Rusev-vel kapcsolatos. Randy közli, hogy múlthéten Rusev rosszkor volt rossz helyen. Kihívást szeretett volna, hát megkapta. Ezután a ma esti küzdelemről kérdezi Randy-t; Randy mint mondja Jinder erősen akarta a címet magának, sikerült. Ma nem lesznek mögötte a Singh testvérek, nem menekülhet.


Charlotte Flair vs. Lana

WC szüneti küzdelem a hölgyek között, Lana ismét nem tudott semmit tenni a Királynő ellen.


Reklám után térünk vissza, a ringben már ott is van az irányító, Shane McMahon!

Az irányító elmondja, hogy miért is vagyunk itt ma este. AJ Styles és Owens között régóta tart a harc, a SummerSlam-en pedig eldől minden. Ismerteti a feleket, majd a ringbe invitálja őket.

Owens sajnálja amit a múlthéten tett. A pillanat kihozta belőle amiért a spori miatt elveszítette a bajnoki övét. Nagyon reméli, hogy Shane pártatlan lesz a SummerSlam-en. Elmondja, hogy régen volt már erre példa amikor Shane irányított egy Kanadai legenda meccsét és ott is ezt tette. Reméli nem következik be, valamint aggódik AJ miatt.

Owens rávilágít nekünk arra, hogy AJ mit is tett pár hónappal ezelőtt Shane-nel, pontosabban a WrestleMania előtt. Meg is tekinthetjük amikor AJ rátámadott Shane-re és csúnyán elbánt vele. AJ elismeri és szerinte sem jó ez a spori sztori Shane-nel. Mindannyian látjuk mi történik itt. Owens manipulálni akarja Shane-t.. A bajnok felhívja Shane figyelmét, hogy komoly következményei lesznek (emlékezz, WrestleMania) annak ha Owens mellé áll és nem dönt igazságosan. Senkiben nem bízik, főleg a McMahon-ökben.

Shane szerint AJ összetéveszti őt a többi McMahon-önnel. Kevin közbeszól, hogy ebben igaza van Styles-nek. Nézzük is meg amikor Shane volt a bíró 1998-ban egy Stone Cold küzdelemben és hát.. Látjuk mi történt. Shane tisztázza, hogy nem fog beavatkozni a küzdelembe, köztük van háború ő csak szimplán spori. Ne aggódjanak.

AJ hirtelen azt javasolja, hogy miért várjanak a SummerSlam-ig? Küzdejenek meg most! Owens-nek tetszik, de az US címet jobb lesz elnyerni US-ben.. Egymásnak esnek, Owens leüti Styles-t, ő pedig lecsap a Pellé Kick-el, de az Shane-t kapja el.. Ez még nagyon érdekes lehet!


Naomi vs. Carmella

Hasonló az előző hölgyekhez. WC szüneti küzdelem amiben végül Carmella szerezte meg a győzelmet, James Ellsworth visszatért és sikeresen segített ismét Carmella-nak.


Jinder Mahal vs. Randy Orton

Megszokott laza küzdelem a srácok között. Randy több teret kapott, hisz nem volt beavatkozás. Végig irányított és végül megnyerte a küzdelmet. Jinder készült a befejező mozdulatára, de a vipera a semmiből lecsapott az RKO-val és kopogtatta tisztán a WWE Bajnokot!


A küzdelem után megérkezett ahogy vártuk Rusev és megtámadta Randy-t. Így állunk a SummerSlam előtt, egész laza adást hoztak a kékek.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.