WWE SmackDown LIVE 2017. augusztus. 15 – Összefoglaló

Napokkal a SummerSlam előtt Providence-ből jelentkezik a kedd esti SmackDown, indulásként kapunk egy intrót ahol felvezetik John Cena és Jinder Mahal ma esti küzdelmét.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


A Singh testvérek nyitják az adást, a felkonferálás után megérkezik Jinder Mahal is.

Jinder mint mondja az embereknek nincs okuk az ünneplésre, azonban ma van India Függetlenségi Napja és ezt meg kell annak módján ünnepelni. A közönségnek ez nagyon nem tetszik.

Azzal folytatja beszédét, hogy inspirálja a népe és rendkívül erősnek érzi magát valamint büszke is. Ma este nem csak a Függetlenség Napját ünneplik, hanem a legnagyobb WWE Bajnokot is, személyében. Előhívja a szokásos táncosokat, ezután pedig egy hölgy is megérkezik aki elénekli India nemzeti himnuszát. A közönségnek ez még jobban nem tetszik.. Jinder ideges lesz és mint mondja, nem is várt mást. Ma este várhatják azt, ahogy legyőzi a hősüket, John Cena-t. Ez a hős évekig cipelte a hátán a céget, azonban itt az új arc személyében aki átvette a helyét.

Felhangzik egy “USA” kántálás, erre Jinder-nek annyi a válasza, hogy most ő a globális jelensége a WWE-nek. Ő miatta vásárolják az emberek a Network-öt, hogy láthassák majd a SummerSlam-en. A múltheti adásban egy álommeccsben küzdött meg Cena és Nakamura, ma este viszont Cena meglátja, hogy ő rosszabb mint Nakamura. Nakamura-ról pedig annyit, hogy a SummerSlam-en találkoznak.

Nakamura szakítja félbe Jinder-t aki nagyon nem örül ennek. A bevonulást követően Nakamura felvilágosítja Jinder-t, hogy Indiában ez a Függetlenség Napja – Japánban pedig ilyenkor emlékeznek meg azokról akik háborúban vesztették életüket, valamint imádkoznak a békéért. Mint mondja: Amerika napja lesz vasárnap, Jinder-nek pedig a vég napja. Elveszíti a WWE Bajnoki övet. A Japán szupersztár végül távozik.


Natalya vs. Becky Lynch

A küzdelem szokásosan lassan indul, majd Becky nyer egy kis teret és ki is használja. Lecsap a Drop Kick-kel, majd jön a reklám.. Visszatérünk és már javában Natalya irányít, azonban nem sok kell ahhoz, hogy az Ír lány ismét fölénybe kerüljön.

Becky hibázik, Natalya pedig fordít és befogja a Sharpshooter-ba amivel végül győzelmet is szerez.


Rusev vs. Chad Gable

Rusev keményen kezdi a csatát, Gable azonban ismét villant egy hatalmasat. Rusev ezután neki vágja a lépcsőnek, majd a kommentátori asztalhoz is. Nincs tovább, a bíró leállítja a meccset, de Rusev tovább pusztít a Accolade-el..

A ringbe indul egy mikrofonnal, amint kimondja Randy nevét már érkezik is egy hatalmas RKO a semmiből. A közönség pedig tombol..


AJ Styles érkezik a ringbe, hogy a múlthétről ejthessen szót a főirányítóval, Shane McMahon-nel.

Megérkezik Shane, ezután elmondja szerény véleményét, hogy Styles-nek nincs miért bocsánatot kérnie – ami múlthéten történt az benne volt a pakliban. Styles elmondja, hogy baleset volt és tudni is szeretné, hogy nem-e fog hasonló baleset történni Shane részéről a SummerSlam-en? A főirányító elmondja, hogy igen véletlen történt és vasárnap fekete-fehér ruhában lesz, jelen lesz mint bíró és nem érhet hozzá. Végül még elmondja, hogy ha mégegyszer megtörténik akkor nem fog félni visszaadni. Styles ezt fenyegetésnek veszi, Shane szerint ez csak egy eshetőség.

Megérkezik Kevin Owens aki átlát a dolgokon. Szerinte Shane elmondja a szabályokat vasárnapra. Ha AJ megüti a Shane-t, akkor nem tarthatja meg az övet szimpla DQ-val. Owens imádja.

Ezután Owens Shane-nel szeretne beszélni, mint mondja ha vasárnap valamiféle hasonló balesetet okoz akkor az is véletlen lesz. De ő tudja, hogy Shane tisztességes lesz és jó bíró módjára leszámolja a hármat, majd visszaszerzi az övet. Kézfogás következne Shane felé, azonban a főirányító azt szeretné ha Styles-el fognának kezet.. Styles nem fogadja el, egy kisebb bunyó amiben végül Owens lerúgja a főirányítót.


Kofi Kingston & Xavier Woods vs. The Usos

Szimpla küzdelem amiben egyébként Kofi-ék voltak a jobbak, de egy dupla Superkick után az ikrek szerezték meg a győzelmet.


John Cena vs. Jinder Mahal

Elérkeztünk a főmérkőzéshez mely Jinder álma volt már mióta. A küzdelemben egyébként meglepően egyenlő erők uralkodtak hisz Jinder túlélt egy AA-t, kijutott a STF-ből, majd érkezett a Super AA, Cena talán nyert is volna, azonban megérkezett Corbin és így DQ lett a vége.

Corbin ezután jónak látta beváltani a táskát, el is indult a gong. Corbin-t hirtelen megzavarta Cena hátulról, erre Jinder fordított és lekopogtatta Baron Corbin-t aki nagyon bullshit módon elveszítette a táskát..


Cena nevetett, Jinder örült, Corbin pedig teljesen felrobbant. Így állunk végül a SummerSlam előtt, a következő küzdelmeket láthatjuk vasárnap:

 • New Day vs. The Usos – SmackDown Tag Team Bajnoki öv
 • Rusev vs. Randy Orton
 • AJ Styles (c) vs. Kevin Owens – United States Bajnoki öv (speciális bíró: Shane McMahon)
 • Naomi (c) vs. Natalya – SmackDown Női Bajnoki öv
 • Jinder Mahal (c) vs. Shinsuke Nakamura – WWE Bajnoki öv
 • John Cena vs. Baron Corbin
 • Seth Rollins & Dean Ambrose vs. Cesaro & Sheamus (c) – RAW Tag Team Bajnoki öv
 • Brock Lesnar (c) vs. Roman Reigns vs. Braun Strowman vs. Samoa Joe – Universal Bajnoki öv
 • “Démon King” Finn Bálor vs. Bray Wyatt
 • Alexa Bliss (c) vs. Sasha Banks – RAW Női Bajnoki öv
 • Big Show vs. Big Cass

Talán ezek is érdekelhetnek:

2 hozzászólás

 1. 2017-08-16

  […] WWE SmackDown LIVE 2017. augusztus 15. – Összefoglaló […]

 2. 2017-08-16

  […] WWE SmackDown LIVE 2017. augusztus 15. – Összefoglaló […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.