WWE SmackDown LIVE 2017. augusztus 22. – Összefoglaló

A SummerSlam utáni első SmackDown Live még mindig Brooklynból jelentkezik, a show egy visszatekintéssel indul vasárnapra ahol AJ Styles sikeresen címet védett Kevin Owens ellen, Shane McMahonnel a középpontban.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Ki más nyithatná az adást, mint a sikeres címvédő bajnok, AJ Styles!

AJ köszönt minket azon a SmackDown Live-on amit AJ Styles épített.

AJ elmondja, hogy sikeresen címet védett vasárnap éjjel és továbbra is United States Bajnok. Nem is húzza tovább a szót, bejelenti, hogy visszatér az US Open Challenge és bárki érkezhet a kihívásra.

Nem meglepő módon Kevin Owens zenéje hangzik fel, Styles hamar egyértelműsíti azonban, hogy legyőzte a SummerSlam-en így ne is fáradjon Kevin.. Owens szerint nem így történt. A SummerSlam-en az történt ami 20 évvel ezelőtt, a történelem megismételte magát. Egy McMahon csalt a meccsen és egy újabb legendás Kanadait árult el. Shane McMahon csalt a meccsen, ez történt.

Azonnal felhangzik Shane O’Mac zenéje, a főirányító érkezik is a kötelek közé. Shane szerint jól vezette a meccset és AJ tisztán nyert. Owens nevet és gunyolódik Shane-en, felhozza a korábbi helikopter-balesetét, a Hell In A Cell meccsét, valamint a Styles elleni harcot is. Owens megmutatja nekünk, hogy Shane leszámolta a hármat és nyert.. Az irányító rögtön válaszol, hogy akkor vette észre AJ lábát, nincs ebben semmi különös. Owens szeretne egy újabb címmérkőzést a címre, szerinte Syles egy vicc.

Végül megszületik a küzdelem egy kisebb vita után, azonban Owens egy általa választott bírót szeretne, hogy ne legyen összeesküvés áldozata újra. Styles teljesen ellenzi, azonban Shane megadja erre a lehetőséget azzal a feltétellel ha Owens veszít – ez volt az utolsó lehetősége a United States Bajnoki övre. A meccs hivatalos.


Daniel Bryan telefonál az irodájában, majd megjelennek a Singh testvérek, azután pedig Jinder Mahal. Jinder szerint nagy sikert aratott a SummerSlam és ez egyedül neki köszönhető. Kóstolgatja Bryan-t, Bryan pedig kijelenti, hogy nem nyerhetett volna a Singh testvérek nélkül. Ezért pedig Nakamura megérdemli a törlesztést ma estére; Jindernek nem kell szembenéznie vele, azonban a Singh tesóknak igen.


Owens-t látjuk a színfalak mögött, majd megpillanatja Sami Zayn-t. Owens megáll és közli Sami-vel, hogy pont őt kereste. Ma este egy olyan emberre van szüksége akiben megbízik. A történetük hosszú időre nyúlik vissza, Sami az egyetlen srác akiben megbízik. Sami elmondja, hogy nemrég nézte a Kevin Owens DVD-t és sok régi érzelmet keltette benne. Owens reagál, hogy pont erről beszél. Sami eddig nem tett semmi nagyot a SmackDown-on, azonban ma este tehet. Úgy tűnik Sami-t érdekli a dolog, Owens távozik.


Aiden English-t látjuk a ringben, majd felhangzik a GLORIOUS! Bobby Roode hivatalosan is debütált a fő rosteren, beigazolódtak a hírek. A kérdés már csak az, hogy miért mid card-on.

Aiden English vs. Bobby Roode

Túl hajtották a meccset, ennyit sem érdemelt volna. Persze sima Roode győzelem.


Újra Daniel Bryan-t látjuk, valamint Chad Gable-t. Chad szomorú, mivel nincs Tag Team partnere. Jason elment a RAW-ra az apjához, ő pedig egyedül maradt. Bryan felvilágosítsa, hogy nincs egyedül. Majd bejelenti a Tag Team partnerét aki nem más, mint SHELTON BENJAMIN!


Hype Bros vs. The Usos

Pár perces küzdelem amiben a friss bajnokok tudtak győzelmet szerezni.


Shinsuke Nakamura vs. Singh Brothers – 1-on-2 Handicap mérkőzés

Nakamura takarít. Nem okoz neki gondot a páros, Jindernek egyszer sikerül megzavarnia és kizökken a formájából, de nem okoz neki gondot és sima győzelmet szerez kopogtatással.


Owens továbbra is keresi a bíróját, végül megtalálja magának Baron Corbint.


Naomi & Becky Lynch vs. Natalya & Carmella

A mérkőzés előtt Natalya egy kis ünneplést tartott, magát tartja jelenleg a legjobbnak. Carmella ezt cáfolta, valamint vasárnap nem akarta elrontani Nattie kedvét, de eljön még a tökéletes pillanat és onnan nincs menekvés a táska elől.

A küzdelemben végül Nattie dolgozott sokat, James jól mondta a promónál, hogy Carmella erre vár és ez egy tökéletes beváltási-pillanat lehet. Meccselni nem akart, de végül a bajnok bepacsizta, ezt követően pedig Becky és Naomi győzött.


Dolph Ziggler-t látjuk, visszatért. Egy interjú következik és a jövőjéről kezd beszélni, szerinte az “áttöréshez” kell valami amit jövőhéten mutat be.


Corbin beszélget Styles-el, közli vele, hogy beszélt Owensszel és ha Owens ma veszít akkor ő lesz az első kihívó az övre. Styles elmondja, hogy nincs erre szükség, Corbinnak csak el kell fogadnia majd az egyik Open Challenge-t.


AJ Styles (c) vs. Kevin Owens – United States Bajnoki címmérkőzés (speciális bíró: Baron Corbin)

A küzdelem eléggé érdekesen folyt, végül Shane-nek elege lett abból, hogy Corbin és Owens együtt dolgozik Styles bukásán. Kijött és felvilágosította Corbint, hogy tiszta munkát szeretne. Corbin ezt percek múlva sem tudta teljesíteni, ezért Shane elzavarta és átvette ő szerepet. Owens kizökkent, Styles pedig sikeresen címet védett.


Így állunk tehát. Nagyon úgy tűnik, hogy Owens valóban Shanenel kerül viszályba hivatalosan is, jövő héten pedig kiderül, hogy milyen szerepe lesz a visszatérő Shelton Benjamin-nak és a debütáló Bobby Roode-nak.

Talán ezek is érdekelhetnek:

1 válasz

  1. 2017-08-25

    […] WWE SmackDown LIVE 2017. augusztus 22. – Összefoglaló […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.