WWE SmackDown LIVE 2017. augusztus 29. – Összefoglaló

A hónap utolsó SmackDown adása egy bejelentéssel indul – megtudjuk, hogy a főeseményben Randy Orton, Shinsuke Nakamura, Rusev és Jinder Mahal fognak szerepelni. Elsőként megérkezik Jinder Mahal.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


A Singh Brothers a bejáratnál, hogy felkonferálják Jinder Mahal-t. A ringbe érkezés után Jinder elmondja, hogy milyen nehéz dolog is az ő cípőjében járni. Ma este a két nagy ellensége ellen fog ringbe lépni Rusev oldalán, Randy Orton és Nakamura ellen. Ő a legjobbak legjobbja, a WWE Bajnok!

A két testvér egy bocsánatkéréssel tartozik királyuk felé. Samir és Sunil szerint ők a felelősek azért amiért Nakamura jól elbánt Jinderrel. Nagyon sajnálják és most itt bocsánatot szeretnének kérni. Elmondják, hogy soha nem fog előfordulni ilyen, ezt beigazolva – megcsókolják Jinder cipőjének orrát.

Rákészülnek, azonban felhangzik Nakamura zenéje. A bevonulást követően elintézi a két testvért, majd face-off következik Jinderrel, aki támad. Könnyedén intézi el a három srácot, azonban a túlerő.. Csatlakozik Orton is, ő sem tudott sokat csinálni, mivel megérkezett Rusev egy rúgással.


Chad Gable és Shelton Benjamin érkezik a ringhez épp, majd bejelentik nekünk, hogy a jövő héten Randy Orton és Shinsuke Nakamura összecsap a WWE Bajnoki Cím kihívói jogáért.


Chad Gable & Shelton Benjamin vs. The Ascension

Nagyon rég láttuk őket adásban, ahhoz képest jól csinálták azt amit. Nem figyeltek, ezért Shelton értékesítette a Lie Detector-t és megszerezte maguknak a győzelmet.


AJ Styles érkezik meg a ringbe, emlékeztet mindenkit arra, hogy múlthéten legyőzte egy az egyben Owens-t és megvédte bajnoki címét ellene. Styles végül jelentkezik az újabb US Open Challenge-dzsel, kihívókat vár.

AJ Styles (c) vs. Tye Dillinger – United States Bajnoki címmérkőzés

A küzdelemnél Corbin akart érkezni, azonban Dillinger nem hagyta magát és egy bunyó következtében lerázta magáról. Elkeződik a meccs, Dillinger erősen támad, a bajnok nem számít ilyen tempóra. Styles végül észbe kap és egyre inkább komolyabban veszi ellenfelét. AJ készült a Forearm-ra, azonban Dillinger hárította és próbálta a saját befejező mozdulatát, ám AJ ismét hárít és következik a Culf Crusher tőle. Dillinger kopogott, Styles pedig címet védett.


Rusev-let láthatjuk a színfalak mögött, majd megérkezik Jinder mellé. Rusev elmondja Jindernek, hogy most egy céljuk van; nagy este arra,hogy egyesítsék erejüket és legyőzzék ellenfeleiket. Nem Japánról, nem Bulgáriáról, nem Indiáról és nem is Amerikáról szól, csupán az elégtételről. A győzelem után pedig egy célja lesz: célba veszi Jinder vállán lévő övet.


Bobby Roode vs. Mike Kanellis

Mike-ot rég láttuk adásban, nagyon rég. Talán már nem is elégedettek vele. Roode-t egyébként nem fogadta jól a közönség, ami elég érdekes volt. A csatát megnyerte a Glorious DDT-vel.


Aiden English-t látjuk a ringben, szokásos megjelenésével, ám megérkezik Kevin Owens. Owens megkéri English-t, hogy távozzon mert a közönség nem értékeli, nem ismerik fel a tehetségét. Aiden végül távozik, Owens pedig belekezd..

Owens tudni szeretné, hogy mi történt múlt héten. Kiválasztotta ő maga a bírót, azonban Shane akkor is belekeveredett. Hogy képzelte O’Mac, hogy ezt megteheti.. Elvette Corbintól a ruhát, majd hármat számolt rá. Egy évvel ezen a napon történelmi pillanat történt, megnyerte a WWE Universal Bajnoki övet, most pedig öv nélkül van itt.. Nincs nála a U.S. Bajnoki öv, mert Shane átverte. A RAW-on szerinte ez nem történt volna meg, de ez itt a “Lehetőségek Földje”, avagy Shane királysága.

Megérkezik O’Mac, elmondja, hogy segíteni akar Owens-nek. Owens lehetőséget kapott a bíró választásra, megtette. Corbint választotta, de ő rendkívül elfogult volt, Owens-nek segített. Shane beleunt és kijött. Corbin hozzávágta a ruhát, mondván elege lett és mivel a meccsnek szüksége volt egy sporira így felvette és mikor Owens válla lent volt – ő elszámolt háromig. Shane szerint Owens kezelje úgy ahogy akarja, szerinte tiszta ügy történt. A beszélgetésüknek itt vége. Elege van mindenkinek abból, hogy Owens panaszkodik mindig. Megkéri végül, hogy hagyja el a ringet és English jöjjön vissza, hisz meccse lesz Sami Zayn ellen.


Sami Zayn vs. Aiden English

Semmi extra küzdelem nem történt, Owens a kommentátori asztalnál ült és egyszer csak felállt.. Lekapta a bíróról a pólót, majd felvette. Felkapta Sami-t és érkezett a Powerbomb amivel végül English legyőzte Sami-t.


O’Mac még foglalkozni fog a Kevin-es üggyel, azonban Owens távozott már, így nincs lehetősége jelenleg.

Zigglert látjuk, nem fedi fel a jövőbeli tervét.. Majd jövő héten.


The Usos vs. Big E & Kofi – A győztes kikötést választhat a visszavágó meccsre

Xavier Woods megsérült, így őt nem látjuk jó darabig ringben, azonban szurkolni jelen lesz. A küzdelmet – szokásos, cseles módon – az ikrek nyerték, így majd ők választanak kikötést a visszavágóra.


Tamina vs. local competitor (jobber)

Nem értjük.. Tamina győzelem.


Shinsuke Nakamura & Randy Orton vs. Rusev & Jinder Mahal

Pörgős küzdelem amiben Orton és Nakamura szerzett győzelmet. Orton elintézte Jindert, Nakamura pedig Rusevet a Kinshasa-val. Jött volna az ünneplés, azonban Orton lecsapott egy hirtelen RKO-val jövőheti ellenfele ellen.


 

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.