WWE SmackDown LIVE 2017. szeptember 5. – Összefoglaló

Megérkezett a szeptemberi hónap első SmackDown adása is ami egy visszatekintéssel indul a múlt hétre. A ma este főeseménye Orton és Nakamura között fog zajlani, a tét pedig egy lehetőség a WWE Bajnoki Címre.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


A kamerák az arénába kapcsolnak, a kommentátorok köszöntenek minket. Ezután Randy Ortont látjuk a színfalak mögötti helyen, ami igazán egy kazánházra hasonlít. Orton szerint sok sztár van, de sok is éghet. Nakamura is egyértelműen hatalmas sztár, azonban ő is éghet. A múlt héten megmutatta Nakamuranak az RKO-t egy másodperc alatt. Nem győzhet Nakamura, nem állíthatja meg senki attól, hogy ő lépjen Jinder Mahal ellen a WWE Bajnoki övért.

 

A színfalak mögött vagyunk még mindig, azonban már Nakamurat látjuk ahogy készül a meccsre. Nakamura elmondja, hogy Orton egy legenda de üldözi a saját sorsát. Senki nem állíthatja meg, hogy WWE Bajnok legyen és amit Randy szenved majd fájdalmat, az érezhető lesz az egész világon.

 


James Ellsworth és Carmella a ringben, James felkonferálná a hölgyet, azonban megérkezik Kevin Owens. Owens egyértelműen kijelenti, hogy ő szeretne lenni a speciális bíró Carmella meccsében. Erre egyből érkezik a válasz, azonban Shane McMahon felől. Shane a ringbe érkezés után közli Kevinnel, hogy nem lehet csak úgy bíró. Türelmes volt, de Kevin nem volt hajlandó változni. Szerinte tisztázni kell a dolgokat és Kevinnek meg kell állnia, nem őt hibáztatnia azért amiért veszített.

Shane feleleveníti a lehetőségeket amiket Kevin kapott a United States Bajnoki övre, csak nem tudott vele élni és ezért őt hibáztatja. Kevin szerint Shane mindegyik meccsbe beleavatkozott és elvette tőle a címet. Tisztában van azzal, hogy Shane nem akarja őt látni a SmackDown LIVE-on, szívesebben látná a RAW-on.. Shane szerint nem meglepő Kevin kijelentése, hisz Triple H mindent a kezébe adott a vöröseknél.. Shane újra megkéri, hogy hagyja abba a hibáztatását, csak magát okolhatja.

Kevin szerint persze.. Shane csak bizonyítani szeretne az apjának. Jön a kóstolgatás, felhozza Shane ugrásait, legfőképp a celláról. Akkor is az apjának akart bizonyítani. Kevin végül felhozza Shane családját és gyermekeit is. A főirányító megkéri, hogy ezt soha többé ne tegye. Kevin tovább folytatja a kóstolgatást, és ismét felhozza Shane gyermekeit, itt pedig elkattan a főirányító és megtámadja Kevint. Végig veri a kommentátor asztalnál, majd nagy nehezen leszedik róla.


Kevin Owens-t láthatuk a színfalak mögött akinek a bírók segítenek közlekedni, majd megjelenik Daniel Bryan. Bryan próbál beszélni Kevin fejével, azonban Owens-t egyáltalán nem érdekli. Kifogja készíteni Shane-t és az összes McMahon-t.


Carmella vs. Natalya

Lassan veszi kezdetét a küzdelem, semmi érdekes nem történik. Másodpercek múlva reklámra megyünk, a visszatérést követően már Natalya irányít. Carmella figyelmét eltereli James Ellsworth azzal, hogy váltsa be a táskát most, de Mrs. Money In The Bank természetesen nem szeretné.. Natalya érkezik hátulról és egy fordítással győzelmet szerez.


Dolph Ziggler érkezik meg, ám csak a rámpáig. Ziggler nem érti a rajongókat miért nem értékelik. Ő minden idők legnagyobb előadója, azonban a WWE Univerzumot jobban érdekli pár hülye gimmick.. Ezt be is mutatja nekünk, először John Cena aztán Macho Man végül Naomiként érkezik meg. Ziggler szerint pont erről beszél, erre mindenki képes, de arra nem amit ő csinál a ringben.


Aiden English vs. Sami Zayn

Sami ismét vereséget szenvedett nagyon rövid idő alatt. Mi lesz veled így, Sami?


Daniel Bryan-t láthatjuk a színfalak mögött, majd megérkeznek az Uso ikrek és a New Day. Az ikrek végül kikötést választanak a bajnoki címmérkőzés visszavágóra ami egy Las Vegasi Street Fight lesz jövő héten. Bryan telefonja csörögni kezd és nem más van vonalban, mint Vince McMahon. A főnök azt szeretné ha Bryan a ringben mindenki előtt függesztené fel Shane-t a tette miatt.


Daniel Bryan érkezik a ringbe, majd kihívja magához Shane McMahon-t.

Bryan megkérdezi a főirányítót, hogy mit gondol arról amit tett? Shane elmondja, hogy kicsit kikelt magából. Bryan felhozza Miz-t amikor a Talking Smack adásában szinte ugyanezt csinálta vele, ő sem akart más tenni, mint beverni Miz képét de nem tehette meg. Nem lehet ilyet csinálni, főleg nem GM-ként. Mindenek előtt van a WWE, a rajongók és az alkalmazottak. Minden héten visszatartotta magától Mizzel szemben, Shane-nek sem kellett volna másképp. Shane nem támadhat meg WWE Szupersztárokat, így nem lehet SmackDown LIVE-ot futtatni.

Shane egyetért Bryan véleményével és teljes mértékben vállalja a felelősséget. Amikor ilyen incidensbe keveredik és ilyen emberekkel mint Owens, vak. Főleg mikor a családját is belekeverik. Shane felveti, hogy Bryan mit tett volna ilyen helyzetben, azonban Bryan megkéri Shane-t, hogy ne hozza ilyen helyzetbe.. Bryan elmondja, hogy Owens perelni akarja őt is és az egész McMahon-t. Shane kijelenti, hogy személyesen fog beszélni Kevinnel – Bryan rögtön válaszol, hogy már késő mivel egy telefonhívást kapott mielőtt kijött volna. A vonalban Vince McMahon volt. A WWE feje azt szeretné ha Bryan azonnali hatállyal felfüggesztené Shane-t. Shane nem örül, Bryan végül távozik, majd Shane is.


Baron Corbin vs. Tye Dillinger

A küzdelemben Corbin irányított, ritka percei voltak Dillingernek. Nem várt sokat Corbin, értékesítette az End of Days-t és megnyerte a küzdelmet. A küzdelem után kisebb face-off Corbin és a kommentátoroknál helyet foglaló AJ Styles között.


A színfalak mögött vagyunk, Styles gratulál Dillingernek, hogy jót küzdött ma Corbin ellen. Jövő héten Styles újabb lehetőséget ad Dillingernek a United States Bajnoki címre!


Randy Orton vs. Shinsuke Nakamura – No.1 Contender Match

Orton egyből befejezte volna a meccset egy RKO-val, azonban nem sikerült véghez vinnie. Nakamura jól helyt állt. Tovább fárasztotta Orton a Japán szupersztárt, majd a ringen kívülre is jutott belőle. Tuskísérlet ezután Ortontól, de Nakamura könnyedén tör ki. Ezután jöttek el Nakamura percei, de nem sokáig.

Orton továbbra is irányított, majd egy hatalmas Superplex is érkezett a sarokból, tus, de Nakamura nem adja fel. Orton készült az RKO-ra, azonban Nakamura fordított egy fogással amiből végül Orton szabadult. Nakamura hirtelen támadt, ezt követte a Kinshasa és megyerte a küzdelmet.

Nakamura Jinder Mahallal lép ringbe a Hell In a Cell PPV-n a WWE Bajnoki övért!


Owens-t látjuk a színfalak mögött, majd megérkezik Bryan aki közli vele, hogy Shane fel lett függesztve. Owens szerint ez csak a kezdet. A jövő héttel ez az adás az ő személyes játszótere lesz. Nem tehet elleni semmit Bryan sem. Bryan közli vele, hogy jövő héten tiszta víz kerül a pohárba és egy beszélgetes tagja lesz Owens. Owens kíváncsi, hogy vajon kivel ismét.. Talán Shane?! Bryan közli, hogy nem.. Jövő héten Mr. McMahon érkezik!

Talán ezek is érdekelhetnek:

1 válasz

  1. 2017-09-06

    […] WWE SmackDown LIVE 2017. szeptember 5. – Összefoglaló […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.