WWE SmackDown LIVE 2017. szeptember 12. – Összefoglaló

És akkor elérkeztünk a Sin City SmackDown-hoz ahol megannyi izgalom várt ránk, mint talán egy kisebb PPV-nél. Az adás egy visszatekintéssel indul a múltheti adásra ahol Kevin Owens kihúzta a gyufát Shane McMahonnél.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Az adást Kevin Owens nyitja, a bevonulását követően mikrofont ragad és köszönt minket a Kevin Owens Show-ban!

Nyugodt szívvel kijelenti, hogy jobb ha hozzászokunk ehhez, hisz láttuk mit tett vele Shane a múlt héten. Csak azért nem ütött vissza, mert tiszteli a vezetőséget. Igaz Shane is ennek a tagja, és még is kezet emelt rá. Addig dogja perelni a WWE-t, azon belül a SmackDown-t míg annak vége nem lesz. Helyette érkezik majd a Kevin Owens Show ahol Kevin Owens lesz a főszereplő. Lesznek változtatások és kirúgások mindenek előtt. Az első kirúgott személy pedig Sami Zayn lesz. Tom és Byron nem lesznek kirúgva de a hülyeségeik miatt mindketten ugyanolyan öltönyben jelennek majd meg. Fashien Files-t szeretne a közönség? Nincs többé, Owens betiltja. Kevin Vince McMahon-t szeretné ha kijönne, azonban nem ő érkezik hanem Shane McMahon zenéjére Dolph Ziggler.

Ziggler továbbra is ilyen szerepben.. Nevetnek egy sort Kevinnel majd megérkezik Daniel Bryan. Daniel igazán sajnálja, hogy elrontja a bulit de itt Owens nem irányít semmit. A nagy örömnek hamarosan vége. Kevin válasza erre annyi, hogy ő is örül ha Danielnek jó kedve van ezért szerepet kap a Kevin Owens Show-n, méghozzá a portás szerepét. Daniel kijelenti, hogy nincs problémája az ilyesmi munkákkal de Owensnek is ki kellene próbálnia. Vince McMahon hamarosan érkezik és nem fogja zsebre tenni Kevin amit a nagyfőnök majd mond.


AJ Styles vs. Tye Dillinger – United States Bajnoki címmérkőzés

A küzdelem igazán jó volt, egyenlő erők uralták a meccs minden percét. Dillinger azonnal átvette volna az irányítást, de AJ nem hagyta magát. Dillinger újra támadásban és sikerült fölényt szereznie, de nem sokáig. Jött egy Powerbomb AJ-től, ezután ismét adok-kapok szitu. AJ jobban jött ki belőle ekkor megérkezett Corbin a ring szélére, majd AJ a Forearm-ot végül neki adta be. Dillinger fordított volna, de nem jött össze neki. Styles-nek sem sikerült a Styles Clash, de Dillingernek sem a TyeBreaker – elsőre. Másodjára sikerült értékesítenie, de Styles nem adta fel. Jött a Calf Crusher és végül Dillinger kopogott.

A csatának itt nem lett vége, mivel megérkezett Corbin. Megtámadta mindkét szupersztárt, majd bejelentette, hogy jövőhéten ő fog élni az US Open Challenge lehetőséggel.


Egy Rusev interjút láthatunk a színfalak mögött. Rusev elmondja, hogy legmegalázóbb vereséget a SummerSlam-en szenvedte el Randy Ortontól 10 másodperc alatt. Ezután hazament Bulgáriába, de nem fogadták jól. Ellenkezőleg – kinevették. Győztest vártak nem pedig vesztest. Rusev nem egy vesztes és tudja is, hogy mit kell ehhez tennie – megtörnie egy legendát.


Jinder Mahal érkezik a ringbe a Singh testvérek kíséretében és leendő ellenfeléről, Shinsuke Nakamuraról kezd beszélni. Elmondja, hogy Nakamura erős szupersztár és senki nem volt ilyen ezelőtt a WWE-ben. Jinder mentálisan és fizikálisan is felkészül a meccseire, ezért belemászik ellenfele fejébe. Ezután a Singh testvérekkel karöltve parodizálták Nakamura bevonulását.


Owens a színfalak mögött beszélget, hogy miféle változtatásokat szeretne a kékek adásával kapcsolatban.. Meglátja Samit és közli vele, hogy hamarosan munkanélküli lesz.


The Usos (c) vs. New Day – SmackDown Tag Team Bajnoki címmérkőzés

A kihívók jobban kezdtek, de a bajnokok megállították őket. Az elkövetkezendő percekben Big E-t vették kezelésbe székkel és a kendóbottal. Szenvedések hadát élte át Big E, erre pedig Kofitól érkezett válasz aki takarítani kezdett. Egyedül nem bírt az ikrek ellen, végül elintézték őt is de akkor már Big E felállt.

Big E rákapcsolt és irányítani tudott ismét, de ismét a túlerő.. Végül az ikrek már fejezték volna be a meccset, jött volna a dupla ugrás, azonban Kofi bezavart és ez pont elég volt, hogy elterelje Jimmy figyelmét. Érkeztek a finisherek, a győztesek és immáron kétszeres SmackDown Tag Team Bajnokok a New Day!


Natalya (c) vs. Naomi – SmackDown Női Bajnoki címmérkőzés

Ahhoz képest, hogy egy címmérkőzésről van szó – semmi extra nem történt a hölgyek között. Voltak jó percei Naominak, de Natalyat ez sem tudta kizökkenteni. Carmella és James a ring mellett szokás szerint, végül Naomi unta meg és rájuk ugrott egyenesen a sarokból.. Megfizette ezt a tettét, a bajnok fordított és kopogtatta a Sharpshooterrel.


Ziggler… Ezúttal Bayley és Ultimate Warrior-t parodizálta….


Chad Gable & Shelton Benjamin vs. Hype Bros

A győzelmet simán szerezték meg Sheltonék. A küzdelem után Mojo gratulált nekik, Ryder erre nem volt képes és inkább távozott.


Egy kis beszélgetés a színfalak mögött, aztán pedig jön a főeseményhez Vince McMahon.

Először Kevin Owens érkezik a ringbe, majd aztán Mr. McMahon. Kevin köszön, majd megkérdezi a WWE nagyfőnökét nem-e probléma ha Vince-nek szólítja? Elmondja, hogy elsőként állhat a WWE fejével egy ringben – Mr. McMahon érezni fogja a félelmet.

Mr. McMahon nem érez félelmet, inkább undort. Owens a múlt héten szájára vette a McMahon családot amiért Shane támadást indított ellene. Ma este Kevin magyarázata erre az volt; azért nem támadt vissza, mert tiszteli a vezetőséget. Vince kicsit másképp gondolja, szerint fia simán szétrúgja Kevin seggét. Owens bátor, inkább perel. Csak azért mert hatalmat szeretne. De majd amikor Kevin beadja a pert, Vince felveszi az ügyvédjével a kapcsolatot és Owens megismeri azt a mondókát; KI VAGY RÚGVA! Nyugodt szívvel pereljen Owens. Mire ez az incidens a bíróságra kerül, addigra Owens-et csődbe juttatja Vince. Kevin kissé megszeppen, majd folytatja azt a mondókát miképp Shane megtámadta.

Vince megérti teljes mértékben, fel is függesztette fiát de nem ezért. Egyetlen oka a felfüggesztésnek az volt, hogy nem fejezte be amit elkezdett; nem verte ki a szart is Owensből.. Nem verte hülyére, pedig ez lett volna az amit érdemel Owens. Vince bejelenti, hogy Shane újra munkába állhat és nem lesz per. Helyette jön egy meccs a Hell In A Cell PPV-re egy Kevin Owens kontra Shane McMahon a cellában. Owens elfogadja, majd megkéri a főnököt, hogy nyugtassa meg ha hülyére veri fiát – nem kerül kirúgásra.

Kézfogás után Owens megfejeli a főnököt. Vérezni kezd a Chairman homloka. Owens mikrofont ragad és közli a főnökével, hogy emlékezzen mire adott engedélyt az előbb.. Hülyére verhet egy McMahon-t. Vince nehezen feláll de Owens nem áll le. Rugdossa és egy Superkick-et is kioszt. Megérkeznek a bírók de Owens nem áll le és a sarokba mászik, még Adam Pearce sem tudja megállítani – Fog Splash a főnökre. Kevin távozik kifelé, majd Stephanie McMahon ront be az arénába és számon kéri Owens-t és ekkor tudatosul Mr. Owensben, hogy mit is tett…


Így végződött az adás, de hogyan fog folytatódni.. Kevin tette biztosan nem marad büntetlenül a McMahon családtól, érdekesen várjuk!

Talán ezek is érdekelhetnek:

1 válasz

  1. 2017-09-13

    […] éjjel a SmackDown-t követően került megrendezésre a 2017-es Mae Young Classic döntője, avagy a WWE által […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.