WWE SmackDown LIVE 2017. szeptember 26. – Összefoglaló

Két héttel a Hell In A Cell előtti SmackDown LIVE visszatekintéssel indul a múlthétre illetve azokra a történésekre amikor Kevin Owens megtámadta a WWE fejét, Vince McMahon-t.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Kevin Owens zenéje hangzik fel, a bevonulást követően pedig mikrofont ragad és ara kíváncsi, hogy merre van éppen Shane McMahon. A múlthéten mindenki őt nevezte gyávának, mert nem jelent meg az adáson, akkor most mi van Shane-nel? Gyávának tartja, de okosnak is. Annak ellenére, hogy megtámadta durván Vince McMahon-t – kedveli és tiszteli. Shane okos ember és pontosan tudja, hogy Kevin mit fog tenni egy olyan sráccal mint ő.

Sami Zayn jelenik meg mindenki nagy meglepetésére. Sami arra kíváncsi, hogy mit tesz éppen Owens? Teljesen elveszítette a kontrollt maga fölött. Nagyon nem jó felé halad. Tizenöt éve ismerik egymást és pontosan tudja, hogy ha Kevin belekezd egy ilyenbe annak csak folytatása lesz. Mit tett Kevin? Lefejelte a WWE fejét, Vince McMahon-t. Nagyon rossz játék amit Kevin most éppen űz, hisz nem csak a karrierje de az élete és a családja is múlhat rajta.

Kevin közli egykori barátjával, hogy csodásan van. Tényleg, csodásan. Sami-nek nem kell aggódnia miatta és legfőképp a családja miatt. Szerinte Sami ismét csak kekeckedni szeretne. Elmondja ismét, hogy két éve van a nagyok között de már elmondhatja magáról, hogy volt már IC Bajnok, United States Bajnok, Universal Bajnok. Valóban hiba volt, hogy lefejelte Vince-t de Sami tett valami hasonlót vagy ennél nagyobbat az élete során? Sami elismeri, hogy igaza van Kevinnek. Majd ha eljön az ő ideje akkor ő is sikeres lesz, de persze normális módon. Elmondhatja magáról Kevin, hogy mennyi címet nyert meg.. A tükörbe nézve nem lát mást, csak egy rakás szemetet.

Küzdelem következne a felek részéről, azonban megérkezik Daniel Bryan aki bejelenti, hogy nincs itt ma este Shane – azonban itt van két srác aki harcolni szeretne, ezért a főeseményben Kevin Owens csap össze Sami Zayn ellen.


Baron Corbin vs. Tye Dillinger

Egy darabig jó küzdelemnek indult, azonban Corbin agya elkattant és a ring mellett helyet foglaló Styles-nek lökte Dillingert akik beborultak az asztalok mögé és végül kiszámolás lett a meccs vége. A meccs után Corbin bejelentette, hogy ő fog menni Styles ellen a Hell In A Cell-en.


Jinder Mahal és a Singh testvérek a ringben. Ismét Nakamuráról beszélnek, viszont Jinder bevallja, hogy remek kihívó a Japán szupersztár. Ismét jönne Nakamura parodizálása, de végre megjelenik a kihívó is. Könnyedén intézi el mindhármójukat, mondjuk Jinder kis teret tud nyerni. Nakamura megbosszulta az elmúlt hetek gúnyolódását és kijelentése szerint jövőhéten új bajnokot avatunk!


Hype Bros vs. The Usos

Sima győzelem az ikrektől, Mojoék pedig kezdenek széthullani. A küzdelem után egyébként megérkeztek a regnáló Tag Team Bajnokok és bejelentették, hogy öveiket jövőhéten a cellában szeretnék megvédeni.


Rusev ünnepeltetné magát Aiden English társaságában. Eddig Randy Orton volt itt a csúcs szupersztár, de ez megváltozott. A SmackDown az ő helye most már. Legyőzte a Viperát. Aiden fellépne egy énekléssel, de megérkezik Randy Orton aki lecsap egy-egy RKO-val.


Charlotte Flair vs. Carmella

Laza és jó küzdelmet láthattunk a hölgyektől, nem volt könnyű dolga Charlotte-nak de végül megszerezte a győzelmet.


Under… Vagyis Dolph Ziggler érkezik meg immáron egy újabb legenda bevonulásával szórakozva. Ziggler szerint továbbra sincs olyan szupersztár a WWE falain belül aki képes lenne felvenni vele a versenyt. Ő a legjobb.

Bobby Roode csatlakozik a ShowOff-hoz aki szerint igaza van Ziggler-nek. Nagyszerű előadó, viszont felesleges ide minden héten kijönnie és fárasztania az embereket. Egyenrangúak, mindketten tiszteletet szeretnének. Roode szerint ha Ziggler valóban olyan jónak érzi magát küzdjön meg vele a Hell In A Cell-en. Ziggler elfogadja, Roode szerint pedig ez Glorious lesz.


Kevin Owens vs. Sami Zayn

Kiválóan működik a kémia a két srác között, ezt tudjuk. Jó küzdelem volt, azonban Owensnek nem volt elég. Bemutatta volna, hogy mi vár Shane-re a ketrecben de megérkezett ő is – Owens kihátrált.


Ezzel véget ért az adás, folytatás jövőhéten!

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.