WWE SmackDown LIVE 2017. október 3. – Összefoglaló

Elérkeztünk az utolsó megállóhoz a vasárnapi Hell In A Cell előtt, az adást nem meglepően Shinsuke Nakamura nyitja – hisz előre bejelentésre került.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Az adás a tegnapi RAW-hoz méltóan egy megemlékezéssel indult a Las Vegasi terrortámadás miatt. Egy perc néma csendben a SmackDown szupersztárjai, Shane McMahon és Vince McMahon is.


Renee Young már a ringben, bemutatja és egyben megérkezik Shinsuke Nakamura. Renee arról kérdezi a Japán szupersztárt, hogy mit gondol Jinder Mahal tetteiről – avagy a gúnyolásokról hétről-hétre? Nakamura szerint szavakkal nem lehet őt bántani. A legnagyobb félelem az ismeretlentől való félelem. Vasárnap legyőzi Mahalt és megnyeri a WWE Bajnoki övet!

Nakamura folytatná de megérkeznek a Singh tesók és félbeszakítják. Felkonferálják Jindert, mindenki a bejárat felől várja de hátból támad Nakamurára. Először tud védekezni és könnyedén intézi el mindhármójukat, de aztán a túlerő ismét győzedelmeskedik. Jinder lecsap a befejező mozdulatával, aztán ünnepelnek.


Carmella & Natalya vs. Charlotte Flair & Becky Lynch

Becky és Carmella kezdik meg a csatát, az Ír hölgy sokkal jobban kezd és tartja is a fölényt. Kínos perceket él át Mrs. Money In The Bank, majd fordítani tud és a pacsi is jöhet. Natalya kerül meccsbe és most az ő kezében a stafétabot. Irányít, de meddig.. Charlotte meccsben, aztán adok-kapok szitu. Natalyanak sikerül befognia a Sharpshooter-be és kopogtatnia a Királynőt.


Egy hosszas videó összefoglalóban láthatjuk, hogy hogyan is alakult ki a Kevin Owens és Shane McMahon viszálya. Kezdetben vehetjük a Summerslam előtti időket mikor még AJ Styles ellen volt komoly harcban a Prizefighter. Ezután kezdődtek igazán a viszályok ami egy cellás meccshez vezetett a Hell In A Cell PPV-re.

VASÁRNAP!


Mike Kanellis vs. Bobby Roode

Olyan könnyű győzelmet aratott Roode, hogy nagyon.

A küzdelem után megérkezett Ziggler aki egy kis műsort rendezett. Elmondja, hogy csillagként állítják be Roode-ot ezért hozott pár konfektit. A ringbe lép és elmondja, hogy vasárnap olyat fog mutatni amit még nem láttak tőle. Elfogja intézni Bobby Roode-ot!

Távozott volna, aztán Roode ragadott mikrofont és elmondta, hogy Ziggler nem jól csinálja a bevonulást. Nézze csak, így kell ahogy ő csinálja – GLORIOUS!


Uso ikrek érkeztek meg akik közölték, hogy vasárnap nem lesz 3 a 2 ellen.. 2 a 2 ellen lesz, semmi más. Semmi nyüzsgés. Ők ketten azok akik olyan magasra emelték a Tag Team szintet amit ma láthatunk. Vasárnap nyernek és ötszörös Tag Team Bajnokok lesznek.

Megérkezik a New Day is akik persze magukat mondják győztesnek. Rendszerint kifognak jönni és vicceket fognak csinálni. Big E kérdezi, hogy milyen meccset vívjanak? Pre-Show vagy Fő Show? Tag Team meccs vagy Street Fight? Elhagyják az arénát tudva, hogy a legjobb meccset vívják. Xavier fejezi be azzal, hogy mikor legutoljára találkoztak elvették a Tag Team öveket.


Mahal a színfalak mögött, elmondja, hogy Nakamura alábecsülte a intelligenciáját. Ami ma este történt – az fog történni vasárnap is.

 


Bejelentésre került, hogy a vasárnapi Kick Off-ban összecsap Chad Gable & Shelton Benjamin Zack Ryder és Mojo Rawley párosával.


Tye Dillinger vs. Baron Corbin

Corbin jobban kezdett, de Tye gyorsan fordított. A ringen kívül gyűrték egymást miközben AJ Styles a színfalak mögül figyelte az eseményeket. Corbin készült volna egy Suplexre, azonban Tye fordított – 1,2,3 és megnyerte a mérkőzést!

A küzdelem után AJ Styles a kivetítőn, mint mondja ha valóban olyan kemény srác lenne Corbin mit aminek vallja magát akkor nyert volna John Cena ellen a SummerSlam-en. Sikeresen váltotta volna be a Money In The Bank táskát. Ma este is győzött volna. Vasárnap a pokol kapuiban megmutatja, hogy kevés lesz vele szemben.


Rusev és Aiden English a ringben, Rusev szerint múlthéten az ő napja volt de Orton tönkretette. Vasárnap megfog ezért fizetni és akkor valóban az ő napja lesz. Elkezd beszélni Randy családjáról, de megérkezik a Vipera!

Randy Orton vs. Aiden English

Nagyon könnyű győzelem Ortontól, Rusev nem hisz a szemének.


Shane McMahon és Owens vívta a főeseményt szemtől-szembe, míg O’Mac beszélni szeretett volna – addig Owens bunyózni. Bunyózni is kezdtek és nem lett annyira jó vége a dolognak.


Ezzel ért véget az adás, folytatás a vasárnapi HELL IN A CELL PPV-vel!

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.