WWE SmackDown LIVE 2017. október 10. – Összefoglaló

Az október 10.-ei SmackDown adás a Hell In a Cell utórengésével érkezett egyenesen. Visszatekintés a vasárnapi főmeccsre ahol Kevin Owens győzelmet szerzett Shane McMahon felett, valamint Sami Zayn hivatalosan is heel turn-t vett.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Az adást az immáron ötszörös SmackDown Tag Team Bajnokok, Jimmy és Jey Uso nyitja. Az ikrek azzal indítanak, hogy ők megmondták. Elmondásuk szerint a Cella után más ember leszel, ezért szeretnék ha a New Day tagjai kifáradnának eléjük szemtől-szembe, mert van egy kis mondanivalójuk.

Megérkeznek a korábbi bajnokok és kíváncsiak. Az ikrek elmondják, hogy milyen királyi csatát vívtak és a WWE legjobbjai csaptak össze vasárnap. Hátul a színfalak mögötti srácok nem érnek fel erre a szintre, semmit nem számítanak. Kofiék már nagyon kíváncsiak, hogy mégis mit szeretnének az ikrek – ők pedig tiszteletet mutatnak meglepő módon.

Ezután megérkeznek az említett srácok (Hype Bros, The Ascension, Breezango, Chad Gable & Shelton Benjamin. Mindannyian címmérkőzést szeretnének, azonban megérkezik Daniel Bryan aki kiír egy Fatal 4-Way Tag Team küzdelmet a kihívó jogra.


Hype Bros vs. Ascension vs. Breezango vs. Chad Gable & Shelton Benjamin – Fatal 4-Way a kihívó jogért

Beigazolódtak a pletykák és a győzelmet Gable és Shelton nyerték Tyler Breeze kopogtatásával.


Carmella vs. Becky Lynch

Sima győzelem Becky-től.


Kevin Owens érkezik a ringbe akin láthatjuk a vasárnapi cella meccs nyomait. Owens szerint megtette azt a PPV-n amit ígért. Elküldte a pokolba Shane McMahon-t. Shane McMahon távozott és soha nem tér vissza. Ennyi volt, azonban ő is majdnem oda lett. Hála egy fénynek túlélte és most itt állhat. Szinte már fent volt és Jézussal beszélgetett, azonban megérkezett egy olyan védőangyal akit úgy hívnak: Sami Zayn. Ennek köszönhetően új célokkal áll elő és a saját paradicsomává alakítja a SmackDown-t. Ez az adás már az, a Kevin Owens Show!

Sami Zayn érkezik meg. Owens arra kéri Sami-t, hogy tudassa a világgal, hogy semmit sem tudott a vasárnapi meccsről, semmilyen tervet nem szőttek Shane ellen, még csak nem is beszéltek. Valamint tiszta szívéből köszönetet szeretne mondani. Sami szerint érdekes az egész helyzet. Nemrég még ő kapott egy Powerbomb-ot Kevintől, azonban ez adott egy fényt a szemébe. Eddigi szerepe abból állt, hogy ő neki mindig jónak kell lenni és meg kell felelni az embereknek. Eközben persze Kevin Interkonti, Universal és United States bajnok lett. Persze ettől ő nyugodtan aludt és arra gondolt, hogy 4-5 év múlva ő is eléri ezeket. Jött egy lehetőség, mégpedig, hogy átkerülhet a SmackDown-ra avagy Lehetőség Földjére. Sami állítása szerint Shane mindeközben hatalmas lehetőségekkel kecsegtette – olyanokkal amiket a RAW-on nem kaphatott meg. A HIAC előtt találkoztak, persze ekkor sem foglalkozott Sami-vel. Magát tartotta előnyben, megszívta.

Sami rádöbbent arra a tényre, hogy minden kamu volt és semmit sem fog kapni. Figyelte a küzdelmüket vasárnap – Kevin lezuhant és Shane megnyerte a küzdelmet. Ezt Kevin is tudja. Shane-t ez nem érdekelte és bosszút akart, csak a bosszú. Ekkor rádöbbent Sami, hogy valóban csak magával foglakozik O’Mac, senkivel és semmi mással. Sami megtette azt amit meg kellett: megvédte a testvérét. Évekig megvetett Kevint, de végig igaza volt neki. Nincs is semmi más, csak annyi, hogy: Köszönöm!


Rusev & Aiden English vs. Randy Orton & Shinsuke Nakamura

A győzelmet természetesen Orton és Nakamura szerezték meg. Érdekesen alakul Rusev helyzete, nem lennék meglepve ha ő is távozna hamarosan.


Styles ad interjút, persze a címmérkőzésről van szó. Styles szerint Corbin nem győzte le őt vasárnap. Ő volt a legjobb. Corbin bizonyította azt, hogy milyen is mikor elrontotta a táskabeváltást. Hibák után hibákat fog elkövetni.


Micsoda meglepetés! Luke Harper és Erick Rowan jelennek meg immáron egyesülve, új külsővel és mindennel ami ezzel jár. Debütált a Bludgeon Brothers névre hallgató Tag Team.


Bobby Roode a ringben és egyből a boldogságát fejezi ki azzal, hogy szerinte a vasárnapi PPV Glorious volt. Egészen addig amíg Ziggler le nem támadta őt hátulról. Ha Ziggler harcot akar: jöjjön. Megérkezik Ziggler aki elmondja, hogy Roode egy csaló. Ő a legjobb, egész végig irányított. A visszavágót megkapja Roode ha ennyire szeretné, de csak jövő héten.


Baron Corbin (c) vs. AJ Styles – United States Bajnoki címmérkőzés

Hát, Styles tévedett. Corbin meglepő győzelmet szerzett a finisherjét alkalmazva. Annyi már biztos, hogy nem lesz több harc közöttük és Styles a WWE Bajnoki cím felé tart.


Ezzel zárult az adás, folytatás jövő héten.

Talán ezek is érdekelhetnek:

1 válasz

  1. 2017-10-11

    […] WWE SmackDown LIVE 2017. október 10. – Összefoglaló […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.