WWE SmackDown LIVE 2017. október 17. – Összefoglaló / Jinder Mahal bejelentése

Megérkeztünk a várva várt SmackDown adáshoz, a hírek szerint Jinder Mahal kihívást indít Brock Lesnar felé, de persze Sami Zayn és Kevin Owens is főszerepben lesz ma.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Daniel Bryan érkezik elsőként a szorítóba, a közönség pedig örül. Bryan felvezeti az estét és elmondja, hogy mi is vár ránk. Láthatunk egy 6-fős Tag Team küzdelmet, Bobby Roode és Dolph Ziggler is összecsap valamint Jinder Mahal bejelenti Survivor Series tervét. Bryan kitér a Hell In a Cell-re, vagyis inkább egy személyre aki nem más, mint Sami Zayn.

Felhangzik Sami zenéje és érkezik is a szokásos bevonulásával. Bryan rögtön kérdőre vonja, hogy ez most komoly? Komolyan ki mer ide jönni azok után amit tett? Ő az a Sami Zayn akit 13 éve ismer? Sami szerint igen, nem változott semmi. Ugyanaz a srác aki eddig is volt. Annyi történt, hogy visszavette az irányítást a karrierje fölött amit 15 éve épít. Bryan tudja és érzi azt amit Sami. Sami szerint nem, nincs így. Nem hasonlítanak egymásra. Mindkettejüknek megadódott az a lehetőség, hogy in-ring előadók legyenek – Sami hozzáteszi: a különbség, hogy ő még mindig az. Bryan szerint nincs így. Őt a rajongók tették olyan szupersztárrá ami ma lehet. Ők azok akik elindították az IGEN chanteket, valamint ők miattuk szerepelt WrestleMania főeseményben. Sami elmondja, hogy ő is próbálta de nem sikerült. Jobb érzés tölti el most. Ami pedig Bryan-t illeti, vissza sem kellett volna vonulnia ha egy kicsit okosabb. Sami-nek ez rosszul esett, hisz Bryan volt a példakép. Mindig próbált felérni hozzá a csúcsra, de nem sikerült. Most pedig Daniel Bryan az utolsó ember akire hasonlítani akar valamiben is. Az ember aki testét adta a dicsőségért, mára egy háziasszony lett.

Megérkezik Kevin Owens aki boldog Sami Zayn miatt. Örül, hogy Sami kinyitotta a szemét és meglátta azt a bizonyos fényt amiről ő már régóta beszélt. Bryan-ről amiket mondott igaza van, de még említene egy pár dolgot. Bryan képmutató. Bármit is mondd, neki az üzlet fontos. ami az üzletnek jó, azt teszi. Most ő a Vezetőség. Owens és Sami is bátran jelentik ki, hogy Daniel Bryan eladta magát!

Bryan megelégelte és távozott. Arra a kérdésre, hogy mégis hová megy annyit mondott; ellenfeleket keres Sami-nek és Owens-nek.


Charlotte Flair, Becky Lynch, Naomi vs. Lana, Tamina, Natalya

Győzelem a face triótól.


Daniel Bryan a színfalak mögött és összefut Owens és Sami párosával. Owensékat az érdekli, hogy mi a helyzet az ígért ellenfelekkel. Bryan örömmel jelentette ki, hogy számtalan szupersztár kereste meg az elmúlt percekben, hogy ellátnák 1-2 srác baját. Owens és Sami ellenfele ma este Randy Orton és Shinsuke Nakamura.


Baron Corbin vs. Sin Cara

Rég nem látott szupersztárt látunk, igen. Sin Cara-t személyesen. Corbin nem vette komolyan az összecsapást ezért kiszámolással nyert Cara.


Jinder Mahal érkezik és elkezdi a mondandóját. Elmondja, hogy az egyedüli első Indiai WWE Bajnok. Nemrég szülőföldjére vitte a címet és igazi hősként fogadták. Nemrég egy rajongó azt kérdezte tőle, hogy hogyan tovább hisz mindenkit megvert a SmackDown-on.. Mahal azt gondolja, hogy kihívást kell csinálnia. Ezért a Survivor Series-re kihívja a veretlen, Universal Bajnokot, BROCK LESNAR-t!

AJ Styles érkezik meg akit nem érdekel, hogy kit hívott ki Mahal őt csak a WWE Bajnoki öv és az érdekli, hogy mindenkit megvert. Nem mindenkit, őt pont nem. Mahal szerint nincs ellenfele a SmackDown-on, Styles egy vesztes ő pedig az ellentéte. Styles szerint akkor csapjanak össze a WWE Bajnoki övért, de Mahal érdemleges választ nem adott. Styles erre kiosztott egy kis verést és kezdésnek be is érte ennyivel. AJ Styles valóban, újra a WWE Bajnoki öv közelében.


Bobby Roode vs. Dolph Ziggler

Visszavágó küzdelem amit most Ziggler volt képes megnyerni egy laza átfordítással.


Shinsuke Nakamura & Randy Orton vs. Kevin Owens & Sami Zayn

Érdekes párosítás, de uralkodott az adok-kapok szituáció. Sami egy övön alul ütéssel és a Helluva rúgással megnyerte maguknak a küzdelmet.


Kevinéknél boldogság, jövő héten pedig visszatér Shane McMahon. Ugyanitt megküzd egymással AJ Styles és a Singh tesók egyike, Sunil. Hétfőn a RAW-on pedig Brock Lesnar lesz ott, hogy válaszoljon Jinder Mahal kihívására.

Talán ezek is érdekelhetnek:

1 válasz

  1. 2017-10-20

    […] WWE SmackDown LIVE 2017. október 17. – Összefoglaló / Jinder Mahal bejelentése […]

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.