WWE SmackDown LIVE 2017. október 24. – Összefoglaló

Megérkeztünk arra a SmackDown adásra ami a giga jó RAW után következett. Sokat várhattunk az estétől, szóval lássuk mit műveltek a kékek!

 


Shane érkezik elsőként aki azzal indítja mondandóját, hogy csodás újra munkába állni két hét után. Még fiatalként megtanulta, hogy ha csatába indulsz akkor elsőként kell lépned. Ezt láthattunk a tegnapi RAW-n amikor jó pár SmackDown szupersztár lepte meg a vöröseket. Ez egy mester által készített terv volt. Amikor Kurt Angle megkereste őt, hogy szüksége lenne egy ellenfélre a Démon Bálor ellen a TLC-re akkor Styles azért ment oda, hogy előkészítse a terepet. Angle-nek már ekkor le kellett volna esnie, hogy baj van. Na és arról nem beszélve, hogy ő is megjelent az adáson. Angle csak a RAW-t méltatta, hogy mennyivel jobbak. Ráfázott.

Megérkezik Sami Zayn aki szerint eresszenek a múltra fátylat. Felejtsék el. Shane kicsit sem kér ebből de Sami erősködik és arra szeretne kitérni, hogy ami a Hell In a Cell-en történt az Shane hibája volt. Átbeszélték Kevinnel a történteket és arra jöttek rá, hogy Shane-nek szüksége van rájuk – mégpedig a Survivor Series-en.

Shane nagyon egyszerűen közli, hogy nincs így. A SmackDown-nak nincs szüksége rájuk. De mivel ez a Lehetőségek Földje így kap egy lehetőséget, hogy bizonyítson és bekerüljön a Team SmackDown-ba. M éjjel kiderül, hogy ki lesz a csapat első számú szereplője. Sami kíváncsi ellenfelére aki nem más lesz, mint Randy Orton!


The New Day vs. Chad Gable & Shelton Benjamin

Győzelmet szereztek Sheltonék könnyedén. Érdekesen alakul a New Day-es srácok jövője.


A színfalak mögött vagyunk ahol a SmackDown hölgyeit pillanthatjuk meg. Megérkezik Daniel Bryan aki közli velük, hogy mind benne lesznek az 5-fős meccsbe a Survivor Series-en. Lana örül meg minden, de ők éppen hatan vannak. Bryan szerint így van, de őt nem számolta bele. A csapat kapitánya nem más lesz, mint a ma esti Fatal 5-Way meccs győztese.

 


Daniel és Shane szegmens a színfalak mögött. Bryan bátran jelenti ki, hogy nem örül annak amit Shane tett a RAW-n. Attól mert Shane a főnök még nem kell mindent lenyelnie mellette.


Baron Corbin vs. Sin Cara

Visszavágó. Egyértelműen tudtuk és látszott is, hogy Corbin nem a győzelemre hajt hanem, hogy bosszút álljon – ami végül sikerült.


Jinder Mahal a ringben, persze a téma Brock Lesnar!

Jinder szerint Paul Heyman egy hazug ember. Ő pedig az úgy mondd “igaz ember” avagy ő mindig igazat mondd. Mindent kiérdemelt amit megszerzett a WWE-ben. Legalul kezdte, de most pedig a csúcson van. WWE Bajnok. Legyőzte Randy Ortont, Nakamurát és nem kap tiszteletet. Indiában más a helyzet, ott másfél milliárd embertől igen. Állítása szerint Brock Lesnarnak most kezdődött el a legrosszabb rémálma.


AJ Styles vs. Sunil Singh

Nincs meglepetés. Sima és gyors győzelem AJ Styles-től.


Owens és Sami a színfalak mögött. Beszélgetnek a jelenlegi helyzetről és Sami-t pedig az érdekli, hogy ki lesz Kevin ellenfele. Kevin tudja, hogy Nakamura. Sami szerint hamarosan minden király lesz és megérkezik a Team Kevin & Team Sami. Kevin szerint nem így van, hanem a Team Sami & Team Kevin érkezik meg. Wow (?!)


Jinder érkezik Bryan-hez aki meccset akarna Styles ellen amiért leigázta az egyik emberét az imént. Bryan nem ad lehetőséget továbbra sem Jinder-nek, hanem jövő héten a másik embere; Sunir lesz Styles ellenfele.


Charlotte Flair vs. Tamina vs. Becky Lynch vs. Carmella vs. Naomi – Fatal 5-Way

Itt sincs különösebb meglepetés. Szokásos meccs a hölgyek között, a győzelmet pedig Becky tudta megszerezni Carmella kopogtatásával. Becky Lynch a Team SmackDown (Női) kapitánya!


Randy Orton vs. Sami Zayn

Sami próbálkozott de minden hiába. Közben Kevin Owens is megjelent a meccsen, hogy segítsen barátján de nem járt sikerrel. Orton győzelmet szerzett, RKO. A Team SmackDown kapitánya, Randy Orton!


Ezzel véget ért az adás, folytatás jövő héten. Orton ismét csapatkapitány ahogy tavaly is. Várjuk a folytatást, hétfőn RAW – kedden pedig jön a SmackDown szokásosan.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.