WWE SmackDown LIVE 2017. október 31. – Összefoglaló

Megérkezett a Halloweeni adás ahol még több szereplő neve derült ki a november 19.-ei Survivor Series-re.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Az adást Shane McMahon nyitja, érkezésekor a közönség köszönti és ez fordítva is igaz; Boldog Halloween-t kíván mindenkinek. O’Mac azzal indít, hogy elmondja a RAW megtámadásának okát. Azt mondja, hogy az ok egyértelmű – mindig második számú adásnak tekintették a SmackDown-t és persze rosszabbnak is. Eredményeke hoz fel Shane majd állítása szerint ez csak akkor változhat ha teljesen megsemmisítik a RAW-t.. Szerinte sikerült, köszöni a rajongók támogatását.

Még mindig ez a helyzet. – jelenti ki Shane. Kinevezte Daniel Bryan-t is irányítónak és létrehozta a Lehetősége Földjét abban reménykedve, hogy ez változni fog. De ez sem volt elég. Volt egy csapat megbeszélés és úgy döntöttek, hogy a legjobb módja a változásnak ha meglepik a vöröseket és megsemmisítik őket. A közönség a már jól ismert #UnderSiege-t kezdi skandálni, Shane pedig megköszöni. O’Mac elmeséli, hogy a tegnap éjjeli RAW-n Kane megtámadta Daniel Bryan-t és ennek következménye lesz. Hol van ilyenkor Angle és a húga, Stephanie? Fizetni fognak ezért. Kurt Angle kijelentette, hogy a Survivor Series-re elhozza az Aranyérmét, Braun Strowman-t és további három RAW szupersztárt. McMahon bejelenti csapata egy részét persze az ő vezetésével; Ő maga, Randy Orton és további három SmackDown szupersztár.


Bobby Roode vs. Dolph Ziggler – 2-out-of-3 Falls Match

Gyorsan kezdtek a srácok amiből Roode jött ki jobban és szerzett teljes kontrollt Ziggler felett. A ringen kívül folytatódott az ütközet – a ringbe visszatérve Ziggler egy váratlan Superkickkel lecsapott, így az állás 0:1.


Reklámról visszatérve már csak azt látjuk ahogy Roode is megszerzi az 1 pontot. Állás: 1:1


Pörögnek a srácok és Roode az ütések után újabb tuskísérletet tesz, de Ziggler időben tör ki. Fordítások következnek majd egy DDT Ziggler-től amivel nem tud pontot szerezni.

Folytatás – Roode kísérletet tesz a Glorious DDT-re de Ziggler időben kapcsol és csap le a Zig Zag-gel amivel ismét nem tud pontot szerezni. Ziggler ismét fordítana és értékesíteni a Superkick-et de csak a sarokvédőt sikerül lefejelnie és ez pont elég ahhoz, hogy Roode lecsapjon a DDT-vel és megnyerje a küzdelmet. Állás: 2:1, győztes: Roode. Ő is csatlakozott a Team SmackDown csapatához!


A New Day menetel a színfalak mögött amikor megérkezik Rusev és Aiden English. Rusev bátran jelenti ki, hogy a Halloween egy buta ünnep a buta gyerekek számára. Elkapja Big E-éktől a cukros-csokis dobozt amit szeretettel borít a földre. Big E nem örül ennek és ki is hívja Rusev-et egy egy az egy elleni küzdelemre ma este!


Baron Corbin vs. Sin Cara

A meccs amit nem nevezünk néven kategória. Corbin nem bírt a mexikóival és a küzdelem vége végül az lett, hogy Cara folyamatos támadása miatt a bíró véget vetett a meccsnek.


Jinder Mahal szól pár szót Brock Lesnar felé. Állítása szerint a Survivor Series utáni győzelme után úgy fogjuk hívni, mint a “Beast Master”. A múlt héten távozott a ring mellől mert félt, hogy mit fog tenni AJ Styles-szal. Félnie csak Lesnar-nak kell. Meghódítsa egyszer s mindenkorra. Próbálna beszélni a népéhez, de megérkezik AJ Styles!

AJ Styles vs. Samir Singh

Styles eltemette Samir-t is pár másodperces győzelemmel, ünneplésre nem volt idő hisz Mahal szeretett volna érvényesülni és megtámadta a Phenomenal One-t.


Rusev vs. Big E

Unalmas meccset kreáltak a srácok amiből a háromnegyedét nem is láttuk a szokásos reklám miatt. A győzelmet Rusev szerezte meg mivel a ring mellett álló Aiden bátran avatkozott a mérkőzésbe és terelte el Big E figyelmét. Persze ezért Big E jutalmazta őt.


Shane-t látjuk az irodában amikor megérkezik a fenti páros. Rusev csatlakozni szeretne a Team SmackDown-ba mert szerinte megérdemli a mai és a RAW-n biztosított teljesítménye miatt. Shane szerint oké, de ehhez le kell győznie jövő héten a Phenomenal One-t, AJ Styles-t!


Kevin Owens vs. Shinsuke Nakamura

Az összecsapásuk elég jó volt a srácoknak. A meccs első felében Nakamura teljesen irányított, Kevin csak hosszú percek után tudott érvényesülni. Ezután jött el az ő ideje persze ez hamar fordult is vissza. A meccs vége felé közeledve Kevin mindent bevetett, de hiába.. A ring mellett Sami közben takarította a kommentátorasztalt, ám felhangzott Randy Orton zenéje majd a Vipera is aki leállította Sami-t és ez pont elég volt ahhoz, hogy Nakamura lecsapjon a Kinshasa-val és megnyerje a küzdelmet!


Ezzel véget ért az adás. A Team SmackDown csapata így néz ki jelenleg, illetve a jövő héten csatlakozik az utolsó tag AJ Styles vagy Rusev személyében.

Team RAW:

  • Kurt Angle, Braun Strowman + 3 ismeretlen szupersztár

Team SmackDown:

  • Shane McMahon, Randy Orton, Shinsuke Nakamura, Bobby Roode + utolsó tag jövő héten derül ki

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.