WWE SmackDown LIVE 2017. november 7. – Összefoglaló

A novemberi hónap első SmackDown-ja is megérkezett. Az estén Jinder Mahal tette kockára bajnoki övét AJ Styles ellen, ez mellett Rusev kapott lehetőséget, hogy bizonyítsa helyét a Team SmackDown-ba.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Shane McMahon érkezik elsőként. Megköszöni mindenkinek, hogy megnézték az “A” showt és megígéri, hogy Daniel Bryan jövő héten visszatér. A főirányító kicsi hype-olja az estét, mint mondja Jinder Mahal ellenfele ma este AJ Styles lesz a WWE Bajnoki címért, a győztes pedig a bajnoki címmel együtt szembenéz Brock Lesnarral a Survivor Series-en. Shane szerint készen állnak bármilyen támadásra amit ma esetlegesen terveznek a vörösek. Megérkezik a New Day akik ünnepelni szeretnék az “#UnderSiege 2.” felvonást ám ezt Kevin Owens és Sami Zayn szakítja félbe. O’Mac szerint Kevinnek és Saminek sincs hűsége. Kiír egy meccset Sami Zayn és Kofi Kingston között ma estére!


Sami Zayn vs. Kofi Kingston

Kofi meglehetően könnyedén szerezte meg a győzelmet. Kevin bosszút szeretett volna állni barátjáért ezért meg is támadta Kofit akit persze megmentett Big E és Woods.


Renee kérdezi Jinder Mahalt a ma estével kapcsolatban. A bajnok bátran jelenti ki, hogy ma este legyőzi AJ Stylest és a PPV-n Brock Lesnart is.


Randy Orton vs. Rusev

Az összecsapásnak az volt a tétje, hogy ha Rusev nyer akkor bekerül a Team SmackDown csapatába. Rusev legtöbbször irányította a meccset, teljes kontrollt tartott a Vipera felett addig ameddig az le nem csapott egy RKO-val és megnyerte a küzdelmet.

Rusev tehát nem került be a csapatba ahogy más sem. Az az utolsó tag még várat magára, a mai adásból sem derült ki. Jövő héten már biztosan!


Ellsworth és Becky a meccsük előtt összefutnak, aztán már a ringben is.

Becky Lynch vs. James Ellsworth

A ringet körbevették a SmackDown hölgyei. Ellsworth próbált menekülni de Charlotte visszadobta a ringbe és Becky a Disarmher-t értékesítve megnyerte a küzdelmet.


Megtudjuk, hogy jövő héten a SHIELD visszatér a RAW-n!

 


The Usos vs. Chad Gable & Shelton Benjamin – SmackDown Tag Team Bajnoki címmérkőzés

A győztesek Sheltonék kiszámolással de a címek nem cseréltek gazdát természetesen. A hírek szerint Jey Uso megsérült, és már nem bírta folytatni a küzdelmet.


Jövő hétre három meccset tudunk ami már biztos:

  • Baron Corbin vs. Kalisto
  • Kevin Owens & Sami Zayn vs. The New Day
  • Natalya (c) vs. Charlotte Flair – SmackDown Női bajnoki címmérkőzés

 


Jinder Mahal (c) vs. AJ Styles – WWE Bajnoki címmérkőzés

Nem mondunk semmit, ezt látnod kell! Véget ért Jinder Mahal 170 napos uralkodása, a tettes pedig nem más, mint a Phenomenal One, AJ Styles!

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.