WWE SmackDown LIVE 2017. november 14. – Összefoglaló / Törlesztés

Megérkeztünk az utolsó megállóhoz ami a kékeket avagy a SmackDown-t illeti. Vasárnap Survivor Series, a mai adásban pedig két címmérkőzéssel és megannyi történéssel lettünk gazdagabbak.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Az adás Shane McMahonnel és a kékek tagjaival indul. A színfalak mögött vannak épp ahol Shane tart beszédet. Figyelmeztet mindenkit, hogy ma van az utolsó esélye a RAW-nak, hogy támadjon ezért ők készen állnak. Vasárnap legyőzik a RAW-t hisz a SmackDown a dominánsabb brand. A SmackDown nem “B” show, ellenkezőleg: A show. Becky mikrofont ragad és tudtunkra adja, hogy csak Asukára fog összpontosítani. Corbin pedig Miz-re. A New Day elfogadja a Shield kihívását, ezzel pedig kezdetét veszi a “SmackDown Rocks” chant és egy kis móka.


A kamerák az arénába kapcsolnak ahol érkezik a visszatérő GM, Daniel Bryan!

Mikrofont ragadva elmondja, hogy nagyszerű újra itt lenni. Amit kapott Kane-től az szerinte jogos volt mert hitt a békébe és szó nélkül ment a RAW-ra, hogy békét kössön. Nem sikerült, épp ezért ami közös benne és a kék brand-ben, hogy mindig felállnak. Visszavágnak, a RAW pedig fél ezért is adták hozzá Triple H-et a Team RAW-hoz. A kékek nem félnek tőlük ezért számítanak is arra, hogy ma este visszavágnak a vörösek. De nem félnek, készen állnak. Büszke mindenkire aki a SmackDown-on dolgozik, szupersztár kezdve a legutóbb stábtagig. A GM még kicsit felvezeti a vasárnap PPV-t, aztán pedig magához invitálja a WWE Bajnokot, AJ Styles-t!

AJ megszólalna, de Bryan először felszeretné konferálni a bajnokot. Styles-nak tetszik az ötlet és Bryan kiparodizálja Paul Heyman-t, avagy úgy konferálja fel a Phenomenal One-t, mint Mr. Heyman szokta azt a Fenevaddal. Bryan a konfot követően elmondja, hogy egyetért Mr. Heymannel ami az érveket illeti. De nincs tisztában Lesnarral, hiába nagy – ha kizökken a zónájából akkor kilép. Kilép, mint jó pár éve tette ezt. Heyman szereti Lesnar méreteit emlegetni, de hiába lesz az is. Ha AJ jó üzemmódba kapcsol, a Beast képtelen lesz legyőzni. Styles megszólal és elmondja, hogy ő képes beszélni, nem mint Lesnar. Ő nem egy bábú. AJ tisztában van azzal, hogy esélytelenebb de nem érdekli őt. Legyőzi Brock Lesnar-t és a SmackDown lesz az “A” show és a ház amit AJ Styles épített!


Baron Corbin (c) vs. Sin Cara – United States B. címmérkőzés

Cara küzdött, de minden hiába volt. Corbin váratlanul csapott le az End os Days-el amivel megnyerte és sikeresen megvédte bajnoki övét.


Natalya (c) vs. Charlotte Flair – SmackDown Női B. címmérkőzés

A hírek beigazolódtak és új bajnokot avattunk Charlotte Flair személyében. A győzelmet követően Charlotte megköszönt mindenkinek mindent és édesapja, Ric Flair is megérkezett gratulálni.


Jimmy Uso vs. Chad Gable

Jimmy győzelem.


New Day vs. Kevin Owens & Sami Zayn

A face páros irányított, még győzelemhez is értünk volna, de ekkor feltűnt a közönség soraiban a Shield. Erre vártunk hetek óta, megérkezett. Kezdetét vette a bunyó ahová percek múlva megérkeztek a kékek is segítségül, DE a vörösek is bőven. Angle, Bálor, Strowman.. Mindenkit elhoztak akit csak tudtak.

 


Ezzel véget ért az adás, a RAW törlesztett. Folytatás VASÁRNAP!

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.