WWE SmackDown LIVE 2017. november 21. – Összefoglaló

A Survivor Series utórengése megérkezett a kékektől is, az adásra előzetesen kettő összecsapás volt hirdetve, valamint Shane McMahon foglalkozott a vasárnap történtekkel.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


A bejelentésnek megfelelően Shane érkezik elsőként aki a vasárnapi eredményekről kezd beszélni. Shane büszke a kékek tagjaira, közel voltak a győzelemhez. Nem csak erről az egyetlen estéről van szó, az egész éves teljesítményük kifogásolhatatlan. Azonban van két ember akik ez alól kiesnek, ő pedig Kevin Owens és Sami Zayn, ezért itt az idő, hogy kijöjjenek a publikum elé.

Kevinék a bevonulást követően természetesen ismét kötözködni kezdenek a Főirányítóval. Állításuk szerint nagyon ramaty érzés lehet minden héten kijönni ide és beismerni azt a tényt, hogy megbukik. Ők előre szóltak, hogy ez lesz. Shane-nek kellene bocsánatot kérnie tőlük amiért nem rakta be őket a kártyára. Ők bizony ketten legyőzték volna a Team RAW-t, a Shield-et és még Brock Lesnart is.. A srácok dicsérik magukat, hogy ők ketten a WWE top sztárjai. Nincs náluk jobb és ütősebb duó. Shane szerint ez nincs így, tévhitben élnek. A kékek összes tagja utálja őket, most pedig két szót fog mondani amitől nagyon boldog lesz. Shane kirúgná a srácokat, de megérkezik Daniel Bryan.

Kevin és Sami reménykedett abban, hogy támogatást kapnak a GM-től de ez fordítva sült el. Bryan hamar közölte velük, hogy a kékek tagjai valóban le*szarják őket. Randy Ortont ma haza kellett küldeni mivel nem vállalt felelősséget a tetteiért – már ha meglátta volna őket. Tényleg a legjobbaknak tartják magukat? Akkor bizonyítsanak ma éjjel a New Day ellen és, hogy ne meneküljenek el; Lumberjack meccs érkezik!


Shelton Benjamin vs. Jey Uso

Elhittük Jey győzelmét, de nem járt sikerrel. Hibázott és Shelton feltámadt a Superkick-et követően, Gable bezavarását követően pedig könnyű falat volt a Tag Team Bajnokok egyike.


Naomi a színfalak mögött egy sminkessel amikor feltűnik egy NXT-s hölgy, Ruby Riot. Ruby köszön a korábbi bajnoknak, majd bemutatja két társát; Liv Morgan és Sarah Logan. Naomi bajban ezt ő is tudja, távozóra fogná de az új lányok csúnyán elbánnak vele. Becky érkezne a segítséggel, de ő szintén csúnya versében részesül.


The Bludgeon Brothers vs. The Hype Bros

Az egykori Wyatt Család tagok debütáltak az új gimmickkel és eltemették a Ryder-Mojo párost.


Érkezik a WWE Bajnok, AJ Styles. Styles a ringbe masírozik és mi másról is ejthetne szót először, mint a vasárnapról. Styles elmondja: abban reménykedett, hogy ma este ünneplés lesz mert legyőzi Brock Lesnart. A dolgok nem így sültek el és vereséget szenvedett, de gratulál ellenfelének, Brock Lesnar valóban egy Fenevad. A meccsük után mindenki azzal volt elfoglalva, hogy milyen jó meccs is volt, Mr. WWE szerint ez valóban szép és jó de ez a WWE ahol nem jár sok a másodiknak. Készen áll a visszavágóra és biztos abban, hogy akkor már győzelmet szerezne.

A bajnok kissé feszült. Feszült mert valaki azzal rukkolt elő ma, hogy ma este elbukja a címét valaki ellen. Nem szeretné firtatni a dolgot, leteszi a bajnoki címet és szeretettel várja Jinder Mahalt.

Mahal megjelenik a kivetítőn és közli Styles-szal, hogy nem szeretne élni a visszavágóval ma este. Jobban szeretné a december 17-ei Clash of Champions PPV-n azt. Ő nem Styles, így nem szeretné kihasználni azt, hogy a bajnok nem áll készen. Styles készüljön, találkoznak december 17-én. Megérkeznek hátulról a Singh tesók, de a Phenomenal One könnyűszerrel intézi el őket.


Charlotte Flair (c) vs. Natalya – SmackDown Női B. címmérkőzés

Nattie próbált élni a visszavágóval, de nem járt sikerrel. Megérkezett az a három hölgy akik korábban elbántak Naomival és Beckyvel is. Percek alatt elintézték a kihívót, de a bajnok sem maradt verés nélkül.


The New Day vs. Kevin Owens & Sami Zayn – Lumberjack Tag Team mérkőzés

Menekülni nem tudtak Kevinék, de így is megszerezték a győzelmet azzal, hogy Sami hirtelen fordította át Kofit. Kevin menekülni próbált – és ha elsőre nem is sikerült, de másodjára már ment a dolog. Sikerrel járt a meneküléssel, de barátját csúnyán lekezelte a trió.


Ezzel véget ért az adás és ami fontos: Kevin és Sami természetesen nem került kirúgásra és Kevin egy meccset is kapott jövő hétre Randy Orton ellen. Ami pozitívum, hogy a kékek is bővültek három új hölggyel. Decemberben érkezik a kékek PPV-je ahol Styles esélye az egekbe szállt Mahallal szemben.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.