WWE SmackDown LIVE 2017. november 28. – Összefoglaló

A SmackDown LIVE legfrissebb epizódjára már négy bejelentett mérkőzést tudhattunk, ez mellett több izgalomra nem igazán számíthattunk. Az adás egy visszatekintéssel indul a múlthét keddre ahol Kevin Owens és Sami Zayn volt főszerepben.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Shane érkezik elsőként aki röviden és tömören rámutat arra, hogy miért is nem került kirúgásra Kevin Owens és Sami Zayn a múltheti adást követően. A Főirányító szerint ez Daniel Bryan miatt van, az ő ötletét követte és bekerültek a Lumberjack meccsbe de ezután sem történt meg a kirúgás. Shane szeretné megbeszélni a dolgokat, ezért magához hívja Bryant.

Bryan megérkezik és azzal indít; tudja miért akarja mindenki, hogy kirúgásra kerüljön a két úriember. Nem rúgta ki őket, mert ő is járt már ebben a cipőben. Átnézte a dolgokat és ez a két srác azért fordult a kékek csapata által mert nem kerültek be a Survivor Series csapatba. Bryan szerint ha Shane jól cselekszik akkor nem történik meg ez. Shane jó fickó, de néha eléggé vannak rossz pillanatai. O’Mac említést tesz arról, hogy Owens megtámadta édesapját – Sami pedig beavatkozott a Hell In a Cell meccsébe. Shane a kirúgásukat akarja, Bryan pedig nem. Bryan szerint ez rossz döntés és ennek a vége az lenne, hogy a két srác a RAW felé venné az irányt. Shanet ez nem érdekli, mint mondja ez már a testvére gondja lenne. Bryan elmondja, hogy nem ezért van itt. Nem azért van itt, hogy parancsokat teljesítsen és embereket rúgjon kifelé. A vita végül befejeződik és a Főirányító közli az este főmeccsét ami most két új kikötéssel rendelkezik; No DQ lesz a mérkőzés és Sami el lesz tiltva a ringtől.


New Day vs. Shelton Benjamin & Chad Gable

New Day győzelemmel zárult az összecsapás, káosz a csapatok körül.


Hype Bros vs. Bludgeon Brothers

Harper és Rowan továbbra is megállíthatatlan! A földbe tiporták Zack Rydert és Mojot.

Az érdekesség nem ez, hanem a heel turn Mojo részéről akinek elege lett és véget vetett csapatuknak, tehát elintézte Rydert.


AJ Styles vs. Singh Brothers – 2 az 1 elleni Handicap meccs

Tudhattuk, hogy nem szimplán a két testvér érkezik.. Jinder Mahal is érvényesült, de minden hiába volt hisz Styles kiállta a túlerőt és megnyerte a mérkőzést.

Mahal ideges lett, ezt követően pedig megtámadta mindkét segédjét.


Charlotte Flair, Natalya & Naomi vs. The Riott Squad

A frissen debütáló hölgyek megszerezték a győzelmet. Natalyanak elege lett és faképnél hagyta társait, ezt követően a csapat elintézte Naomit is és már csak Charlotte maradt, de ő sem tudott semmit tenni a túlerővel szemben.


Randy Orton vs. Kevin Owens – No DQ meccs

A bejelentésnél tudhattuk, hogy kellett ez a kikötés. Sami természetesen elvolt tiltva a ringtől, de ez sem akadályozta meg abban, hogy megjelenjen és segítsen társán.. Addig ütötte a viperát míg Owens képes volt értékesíteni rajta a győzelmet. Ezt leszámítva erős küzdelmet hoztak össze a srácok.


Ezzel véget ért az adás.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.