WWE SmackDown LIVE 2017. december 5. – Összefoglaló

A hónap első SmackDown Live adása egy címmérkőzés mellett két másik összecsapással érkezett az egy héttel esedékes Clash of Champions PPV előtt.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Kevin Owens és Sami Zayn érkezik elsőként. Mi másról is beszélhetnének a srácok mint a Shane McMahonnel való közös ügyükről. Owens szerint Shane Randy Ortont használja arra, hogy elvégezze a piszkos munkát. Nem fél Ortontól, Shanet is elárulta. Sami természetesen egyetért a barátjával, ezt követően pedig egy kis műsort rendeznek. Sami a ring körül járkál – beleértve a rámpát is.. Orton a semmiből érkezik és jön is az RKO Owensnek, Sami pedig döbbenten figyeli az eseményeket.

Shane érkezik meg aki kiír egy küzdelmet a Sami és Owens számára a Clash of Champions-re.. Ellenfelük Randy Orton lesz aki választhat magának egy partnert. És, hogy ne unatkozzon Sami ma este – meccse lesz Orton ellen, míg barátja Owens a kötélhez lesz bilincselve.


Rusev & Aiden English vs. The New Day – Tag Team mérkőzés

A találkozó jobban indult a New Day-es srácoknak. Fölényt szereztek és tudták is tartani. A meccs végére mindenki kidőlt, Rusev megzavarta Kofit amit egy rúgás követett és ez a győzelmüket jelentette.


Bejelentésre került, hogy a december 17-én megrendezésre kerülő Clash of Champions PPV-n az Uso ikrek egy Fatal 4-Way meccs keretein belül kényszerűek megvédeni bajnoki címeiket.

The Usos (c) vs. The New Day vs. Chad Gable & Shelton Benjamin vs. Rusev & Aiden English


Módosult a női címmérkőzés a PPV-re: Charlotte Flair és Natalya találkozója Lumberjack mérkőzés lesz!


Bludgeon Brothers vs. Adam James & Josh Carr

Tovább dominál Harper és Rowan duója.


Baron Corbin (c) vs. Bobby Roode – United States B. címmérkőzés

A mérkőzésnek nem volt értelmes történése. DQ lett a meccs vége köszönhetően a megjelenő Dolph Zigglernek.

Jövőhét vasárnap ő is benne lesz a címmérkőzésben!


Charlotte Flair vs. Tamina

Sima győzelem a Flair lánytól.


A színfalak mögött vagyunk ahol Owens nem szeretné ha a ringhez lenne bilincselve, de Daniel Bryan szerint ez elengedhetetlen.


Randy Orton vs. Sami Zayn

A mérkőzés egész jó volt, a srácok kihozták a maxot ebből talán. Owens akárhogy próbált volna segíteni nem tudott. Egy időt követően sikerült elvágnia a bilincset egy erővágóval, segíteni próbált de a Vipera könnyedén bánt el mindkettejükkel. Kivonta a forgalomból Owenst, ezt követően pedig kopogtatta Samit.

Jött a támadás a duótól de Orton segítségére Shinsuke Nakamura érkezett aki minden bizonnyal a vipera társa lesz jövőhét vasárnap. A mérkőzést követően bejelentésre került, hogy maga Shane McMahon lesz a vendégbírója Owens és Sami meccsének – amennyiben elbukják a mérkőzést: mindketten kirúgásra kerülnek a WWE-ből.


Ezzel zárult az adás.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.