WWE SmackDown LIVE 2017. december 12. – Összefoglaló

A Clash of Champions előtti utolsó SmackDown Live adása szintén Ohio városából jelentkezett, a műsor az év utolsó gálájára összpontosított, nézzük mit is láthattunk a kékek adásán!

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Az adást a regnáló WWE Bajnok, AJ Styles nyitja! Érdekesség, hogy a bajnoki címén kicsit változtattak. A bevonulást követően Styles mikrofont ragad de szokásosan nem engedi szóhoz jutni a közönség, éltetik a bajnokot. Végül mikor megszólal akkor köszönt minket az adáson, a SmackDown Live-on amit AJ Styles épített. Mindig nyugodtnak mondja magát, most azonban ez nem így van. Nem tud aludni mert a vasárnap van a fejében ahol kockára teszi az aranyát. Nem akar veszíteni mert miért jó bajnoknak lenni ha nem harcolsz igazán érte? Jinder Mahal belefektetett minden energiát abba, hogy megszerezze a címet – most pedig abba is belefog, hogy visszaszerezze azt.

A Singh tesók érkeznek meg és bocsánatot kérnek a bajnoktól, hogy megzavarták őt. Mikor már azt hinnénk, hogy Jinder Mahalt konferálják fel – nem ez történik, láttuk mi történt két héttel ezelőtt – Styles pedig megsajnálta őket ezért a ringbe hívta maga mellé a két srácot. A srácok Styles mellett, kijelentik, hogy vasárnap szeretnének mögötte lenni – végeztek Jinder Mahallal egy életre aki mellett csak cs*cskák voltak szó szerint. Styles szerint oké és jó de akkor Indiában miért álltak Mahal oldalán? Most akkor mi is van? Kézfogás következne, de megérkezik Jinder Mahal. Styles-nak sem kell több: megtámadja a két testvért, kitakarítja őket a ringből – bizonyítva ezzel, hogy vasárnap nincs szüksége senkire – főleg rájuk. Mahal nem kért ebből, csak a ring széléig merészkedett.


Ruby Riott vs. Charlotte Flair

A mérkőzés először jónak indult, de a ring körüli személyek miatt ez nem fejeződhetett be tiszta eredménnyel. Natalya is jelen volt természetesen, ő miatta érkezett a DQ amiért megtámadta a bajnokot. Charlotte kilőve és a Riott Squad is elintézve. Megérkezett a visszatérő Naomi és hátból is érkezett támogatás Lana, Tamina és Carmella részéről.


Baron Corbin vs. Dolph Ziggler

Nem is számíthattunk igazán másra, a meccs eredménye DQ lett a beavatkozó Roode-nak köszönhetően.


Bludgeon Brothers Vs. Colin Delaney & Joe Monroe – Tag Team meccs

Rowan és Harper MEGÁLLÍTHATATLAN!


Kevin Owens és Sami Zayn érkezik a ringbe akik egy igen rég látott WWE-s pólóban feszítenek, igaz: kis változásokkal. A srácok a régi “YES” helyett “YEP” pólót vettek fel és természetesen Shane McMahonről ejtettek szót, hogy mennyire rossz ember is. A McMahon-ök közül ő a legrosszabb. Ők ketten bizonyítania szeretnének.

Daniel Bryan megérkezik akikkel igen jó fejek a srácok. Mondjuk azzal a személlyel akik hetek óta mellettük áll – azzal ez alap. Daniel kíváncsi arra, hogy mi a frász folyik itt? Owens felhozza a múltat és egyenlővé teszi a jelennel. Bryan szerint ez nincs így, a kettő teljesen más. Az Igen mozgalom nem róla hanem az egész WWE Univerzumról szólt. Sami fél és Owens is mert Shane könyörtelen játékot játszik.. Direkt tette magát bíróvá, hogy veszítsenek és kirúgásra kerüljenek. Bryan szerint ha ez van akkor ez van.. DE eközben bejelenti, hogy a meccsnek 2. bírója lesz – A MÁSODIK PEDIG Ő MAGA LESZ!


The Usos vs. Rusev & Aiden English – Tag Team meccs

A bajnokok közel a győzelemhez de Rusev és English rákapcsolt mellyel megszerezték a győzelmet.


Shinsuke Nakamura (mellette: Randy Orton) vs. Kevin Owens (mellette: Sami Zayn)

Daniel Bryan a ring mellett. Owens leterítette a bírót, ennek következtében pedig Bryan vette magára a ruhát és bíráskodott ő maga. A ring mellett lévő Sami és Orton is egymásnak estek melynek köszönhetően jött a figyelemelterelés, ennek következtében Owens megmenekült Nakamura elől – fordított és megszerezte a győzelmet.


Ezzel zárult az adás.

(forrás via RSN / képek via WWE)

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.