WWE SmackDown Live 2017. december 19. – Összefoglaló

Múlt vasárnap le zajlott az év utolsó PPV-je. Rengeteg érdekes kérdés merült fel előzetesen, mi lesz Jinder Mahal sorsa? Ki lesz AJ Styles következő kihívója? Hogyan folytatódik a Shane McMahon Daniel Bryan ellentét? Görgess le és az összefoglalóból megtudod.


Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Daniel Bryan érkezik elsőnek a ringbe, a GM azzal kezdi hogy tegnap este a RAW-on bejelentésre került a WWE történetének első Royal Rumble meccse. Erre Shane McMahon szakítja félbe Bryan-t, egy elég hosszú beszéd veszi kezdetét Shane O Mac rá is tér a múlt vasárnapi  Night of Champions-on történtekre. Shane elmondja, hogy mért nem számolta le azt a bizonyos hármat. Ennek rengeteg oka van folytatja Shane például emlékezzen Bryan amikor s Survivor Series-gálán a kék csapat Owens és Samy közbeavatkozása miatt veszített. De lehetne még sorolni és múlt vasárnap Randy egy tökéletes RKO-t adott Samy-nek ami után Randy győzött is volna ha Bryan nem lép közbe. Bryan erre úgy reagált hogy Shane pont olyan mint az apja Vince McMahon és ha valakit ki akar rúgni akkor az legyen inkább maga Bryan. Shane elmondja hogy nem rúgja ki Bryant, mert tiszteli  és sok sikert kíván neki a ma esti adáshoz.

Shelton Benjamin & Chad Gable vs. The Usos

Egy gyors és pörgős csatát láthattunk ahol Shelton és Gable nyerni tudtak. Valószinűleg ők lesznek ezzel az első számú kihívók. Úgy látszik a WWE-nél ez tendencia, hogy ha címet védesz egy PPV-n akkor utána a heti adáson veszítesz…

Charlotte Flair & Naomi vs. Ruby Riott & Sarah Logan

Charlotte érkezik elsőnek a ringbe aki természetesen szintén szót ejt a közelgő női Royal Rumble meccsről. Erre megérkezik ma esti partnere Naomi is valamint ellenfeleik is. Egy kis szó csatát követően el is kezdődött e meccs ami szintén elég rövidre sikeredett ám annál jobb volt végül Naomi és Charlotte győzelmével zárul az összecsapás. Egy kiváló mérközésen.

Ezek után a New Dy ünnepi öltözetben össze futot a színfalak mögött Rusev és Aiden English csapatával. Rusev el vett egy palacsintát és fölthöz vágta… Ez meccset kíván..

Érkezik a ringbe a még mindig nagyon unott új U.S bajnok Dolph Ziggler, aki egyből mikrofont is ragad. El mondja hogy ez mostantól az ő öve és senki nem veheti el tőle, és senki nem számította arra hogy ő nyerhet saját magán kívül. Valamint készült egy kis nosztalgia videóval is egy 2011. es  Capitol Punishment gáláról, ahol a jelenlegi New Day csapat tagot Kofi Kingston-t győzte le az U.S övért. Valamint az össze többi öv nyerése is a videó része és természetesen a Money in the Bank győzelme majd annak beváltása a 2013. áprilisi RAW-on, akkor épp Alberto Del Rio volt az áldozat. Ezek után érdekes dolognak lehettünk szem tanúi ugyanis Dolph le dobta a ring közepére az övet és ki sétált az arénából.

Daniel Bryan telefonál a backstage ben, amire megérkezett Owens és természetesen Samy is egy üveg pezsgő kíséretében. Owens át adja a pezsgőt a GM nek és azzal kezdi hogy szeretné megköszönni Bryansegítségét a múlt vasárnap gálán történtek után. Bryan természetesen el mondja, hogy ő nem segített és töröljék le a vigyort az arcukról és inkább készüljenek, a ma esti meccsükre.

The New Day vs. Rusev & Aiden English

Ahogy arra számítani lehetett a kis backstage incidens után, a meccs is megérkezett. Elsőnek a New Day érkezett és miközben a ring felé haladtak néhány biztonsági ember szájába palacsintát tömtek. Utána érkezett Rusev és English is Rusev télapónak öltözve, English pedig hóembernek. Rettentő viccesnek nézett ki Rusev miközben a mikulás zsákkal kezdett el sulyzózni. Egy rettentő jó comedy meccset láthattunk amiben a humor minden eleme látható volt. Amit végül a New Day csapata nyert meg, még sok ilyet akarunk látni zseniális volt!

AJ Styles, Randy Orton & Shinsuke Nakamura vs. Jinder Mahal, Kevin Owens & Sami Zayn

Talán ezek is érdekelhetnek:

2 hozzászólás

 1. András szerint:

  Jó volt ez az adás is
  Nekem a fő meccs tetszett a legjobb és nagyon örűltem hogy Orton csapata nyert
  Az nagyon szép lenne ha mondjuk A J Styles is csatlakozna Orton és Nakamura párosához
  Az nagyon ütős lenne hiszen három különböző ember és stílus lenne egy csapatban:

  • András szerint:

   Randy Orton: gondolom senkinek sem kell bemutatni hiszen ő egy igazi pankrátor (ha szabad így mondani) bámulatos amit művel a ingben és nagy a kitartása
   AJ Styles: A Fenomén szintén egy nagyon jó pankrátor igazi high-flyer típus és nagyon kitartó
   és végül de nem utolsó sorban:
   Shinsuke Nakamura: ő egy igazi Japán—)) a mozdulatai és a megjelenése is
   hatalmas rugó és ütő ereje van igy aki vele találja szembe magát könnyen álomra szenderülhet

   Nagyon nagyot ütne ez a hármas

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.