WWE SmackDown Live 2017. december 26. – Összefoglaló

Lezajlott az év utolsó SmackDown Live adása is, amire ezúttal Chicagóban került sor.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Daniel Bryan érkezik elsőnek a ringbe, a GM azzal kezdi, hogy mennyire boldog attól, hogy visszatérhet ebbe a csodálatos városba. Valamint arra kéri a közönséget hogy tekintsék meg mi történ, a múlt heti adáson ahol Dolph Ziggler kisétált az arénából. Bryan bejelenti hogy Ziggle leadta az övet tehát egy tornát ír ki a GM, ami ma este kezdetét is veszi! Gable és Benjamin páros zenéje szakítja félbe a GM mondandóját, és egy tag team cím meccset követelnek ma estére azonban erre nem csak ők pályáznak. Érkezik Rusev és English valamint a New Day csapata is. A hadakozás vége természetesen egy triple that match lett, amire sor is került azonnal.


Shelton Benjamin & Chad Gable vs. The New Day vs. Rusev & Aiden English

A jelenlegi bajnokok pedig a ring melől tekintik meg az összecsapást. Egy rettentően jó összecsapást láthattunk ami minden várakozást felül múlt. Érdekes, hogy Rusev és English valamint a New Day is rettentően over. A győzelmet és ezzel az elsőszámú kihívói jogot Gable és Benjamin nyerték meg, akikre szó szerint 0 reakció érkezik a közönségtől. Sajnos azonban jelenleg ez a realitás és a papírforma. Vajon képesek lesznek megszerezni az öveket? (reméljük nem) A mérközésre jövőhéten sor is kerül!


Bryan és Shane futnak össze a backstage-ben, ahol egy kis udvariaskodás után eszmecserét folytatnak arról hogy mi is legyen ma este az adásban.


The Bludgeon Brothers vs. Breezango

1 perces meccs volt amit meg is nyert volna a Bludgeon Brothers de ők még szerettek volna szórakozni kicsit a Breezango csapatával. Azonban érkezett a The Ascension csapata és, megmentette a Breezango csapatát így már kezd  érdekesebb lenni a dolog.


Ruby Riott vs. Naomi

Sima Ruby győzelem született erről nem is érdemes többet írni. Azonban a győzelem után neki estek két társával, Sarah Logan-el és Liv Morgan-el Naomi nak. Rendesen el is verték azonban érkezett a SmackDown női bajnoka Charlotte de természetesen 3 az 1 ellen ő sem maradt talpon. Ezek után érkezett Carmella, Tamina, Lana és Natalya is a ringbe, azonban egy kis csetepaté után mind két fél kihátrált.


Bobby Roode vs. Baron Corbin – U.S Bajnoki Cím torna első meccse.

Roode érkezik elsőnek a ringbe, őt követve pedig Corbin is megérkezett. A közönség egyértelműen Roode mellett állt azonban végig Corbin volt az aki irányította a meccset. Végül Roode nyerni tudott Corbin ellen. Azért van egy olyan érzésünk, hogy ezt a nagy ember Corbin nem fogja annyiban hagyni és  revánsot fog venni ezért a vereségért a közeljövőben.


Jinder Mahal vs. Tye Dillinger – U.S Bajnoki Cím torna második meccse.

A volt WWE bajnok Jinder Mahal érkezett elsőnek a ringbe, őt követve érkezett a ringbe Tye Dillinger az a Dillinger aki hetek sőt hónapok óta adásban sem volt……Egy elég gyenge meccsen tudott győzni Mahal. Azonban az érthetetlen hogy Dillinger mért nincs többet adásban..Valamint van egy olyan érzésünk hogy Mahal lehet a következő U.S bajnok ami nem is hangzik olyan rosszul.


Sami-t és Owens-t interjúvolják a színfalak mögött egy pezsgő társaságában. Owens elmondja, hogy a pezsgő arra van hogy megigyák miután ma este legyőzi a jelenlegi WWE bajnokot Aj Styles-t. Ezek után szintén a backstage-ben Randy Orton érkezik és elmondja, hogy meg fogja nyerni ismét a Royal Rumble meccset. Nakamura is érkezik aki csak annyit tesz hozzá, hogy az első Rumble meccsem lesz.


Kevin Owens vs. AJ Styles

A bajnok Styles érkezettelősnek a ringbe, majd őt követve érkezett Owens barátja Sami kíséretében. A mérkőzés elég álmoskásan kezdődött nem túl nagy tempóban, de azért a vége felé fölpörögtek az események..Sami folyamatosan zavarta a meccs közben Styles-t, nem is kellett sokat várni meg is érkezett Shane McMahon és elzavarta a ring melől Sami-t. Ezt kihasználva Owens nyerni tudott amitől Aj érthetően nem volt túl boldog…


Ezzel véget ért az év utolsó SmackDown Live adása is. Jó szórakozást kívánunk hozzá valamint kellemes ünnepeket.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.