WWE SmackDown LIVE 2018. január 9. – Összefoglaló


Az esztendő második kék adása egyenesen Alabama államból, Birmingham városából jelentkezett. Folytatjuk utunkat a Royal Rumble felé.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Az adás nyitásképp Renee Young interjúvolja  Aj Style-t, a ringben. Természetesen a közelgő Royal Ruble a téma, ahol Styles kénytelen megvédeni a WWE bajnoki címet, Kevin Owens és Sami Zayn ellen.

Aj azt ecseteli, hogy akik azt hiszik elveszti a címet azok hülyék. Aj mondandóját Owens zenéje szakítja félbe, aki természetesen barátja Sami kíséretében érkezett azonnal bele is kezdtek a szócsatába. Owens úgy véli, hogy a kettő az egy elleni meccsen Styles el fogja veszíteni a bajnoki címét. Azonban Owens mondandóját is félbeszakítják méghozzá nem más mint Shane McMahon, aki elmondja ha már a handicap meccsekről esik szó ma este Owens és Sami megküzd Aj Styles, Randy Orton és Shinsuke Nakamura triója ellen. Ezek után Shane a színfalak mögé távozott ahol összefutottak Daniel Bryan el, egyikük sem szólt egy szót sem rövid biccentés és kézfogás után mind a ketten mentek a dolgukra.


Becky Lynch vs. Ruby Riott

Becky miközben érkezett a ringbe a kivetítőn egy korábban felvett videó üzenet volt látható. Becky ebben elmondja, hogy indul a Royal Rumble meccsben és meg is fogja nyerni. Ő volt a történelem első SmackDowns Live női bajnoka, és most ő lesz a történelmi első női Royal Rumble meccs győztese. Ezek után egy viszonylag gyors győzelmet aratott Ruby felett, igazán meggyőző teljesítménnyel.


The Bludgeon Brothers vs. The Ascension

A Bludgeon Brothers gyors győzelmet aratott. Nincs megállás a tag team övekig!


Mojo Rawley vs. Zack Ryder U.S bajnoki cím tournament

Bobby Roode a ring melől figyelte a meccset, ami végül Mojo győzelmével zárult. A meccs után Roode és Mojo között volt egy kis face off a ring közepén ők küzdenek egymás ellen a következő körben. Ám egyenlőre semmi kontakt nem történ.


Jinder Mahal jelent meg a kivetitőn, aki elmondta ő lesz az aki megnyeri az U.S övet és ha ez megtörtént senki nem veheti el majd tőle!


Ezek után Shelton Benjamin és Chad Gable érkeztek a ringbe. Azzal kezdték a mondandójukat, hogy múlt héten a már megnyert öveket vették el tőlük és igazságot akarnak valamint egy új cím meccset! Rövidesen érkezett is Daniel Bryan aki elmondta, hogy ő nagyon sajnálja de kikaptak szabályos keretek között és nem tehet semmit az ügyben. Gable kötötte az ebet a karóhoz és akkor is a visszavágó körül forgott a mondandója. Bryan végül azt találta ki, hogy Gable és Benjamin a Royal Rumble után megküzd az Uso ikrekkel egy 2-out-of-3 falls meccsen.


Breezango vs. Rusev & Aiden English

A Breezango csapata egy gyors, ám meglepő győzelmet arattak..


Bryan és Shane beszélgetnek a színfalak mögött. Természetesen az Aj Styles vs Kevin Owens é Sami Zayn handicap meccs a téma, Shane azt nehezményezi, hogy miért írta ki Bryan ezt a meccset.. Talán nem tiszteli a bajnokot? Bryan elmondja tiszteli Aj-t azonban úgy látja, hogy ez a meccs már érett és erre a legjobb alkalom a Royal Rumble.


AJ Styles, Shinsuke Nakamura & Randy Orton vs. Kevin Owens & Sami Zayn

Egy intenzív pörgős meccs alakult ki, Orton kezdett felülkerekedni de Owens érkezett egy székkel és természetesen azonnal le intette  a bíró a meccset. Owens és Sami távozni készült amikor is érkezett Shane McMahon és közölte ez a meccs márpedig folytatódik és mostantól ez egy no disqualification mérkőzés. Ezt kihasználva érkezett is Styles és azonnal neki esett a kanadai duónak egy székkel, és alaposan el is látta Owens baját. Sami próbált menekülni ám Orton és Nakamura nem hagyta ezt és bekerítették hamar, egy kicsit gyepálták Sami-t aztán érkezett a kegyelemdöfés egy RKO val így Randy-ék nyerni tudtak.


Ezzel véget ért az adás, folytatás a ma éjjeli NXT-vel!

Kiemelt tények:

  • Becky Lynch részt vesz a női Royal Rumble meccsben
  • Aj Styles megvédi a WWE bajnoki címet, Kevin Owens és Sami Zayn ellen a Royal Rumble-n
  • A Royal Rumble után Gable és Benjamin megküzd a tag team övekért

 

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.