WWE SmackDown LIVE 2018. január 16. – Összefoglaló

Az esztendő harmadik kék adása Texas egyik városából jelentkezett. A kékeknél is megjöttek a Rumble szelei, sőt.. Nézzük is mi történt az éjjel!

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Xavier Woods vs. Jinder Mahal – United States Championship elődöntő

A küzdelem teljesen egyelő volt. Xavier képes volt borsot törni Mahal orra alá bőven, nagyot küzdött. A végeredménnyel már talán a mérkőzés elején tisztában voltunk, Mahal fordított és megszerezte a győzelmet – ezzel bejuttatva magát a döntőbe.


Corbin jelentkezik azzal a szerény véleményével, hogy ő nyeri a Rumble-t. Mindenkit odébb tesz, az egyetlen győztes itt ő lesz. Ő fog világbajnoki címmérkőzést vívni a WrestleMánián.


Styles interjú Renee Young jóvoltából. A téma nem is lehetne más mint a Kevin Owens és Sami Zayn ügy.. A WWE Bajnok elismeri, hogy kettő egy ellen igen kemény és természetesen ők az erősebbek így. Owensről nem is beszélve, hisz megfelel két szupersztárnak. A csapatot elnevezi “Kami”-nek ezt követően pedig magabiztosan jelenti ki, hogy mindent megtesz hogy világbajnok maradjon. Ez nem a Kami-Show, ez a SmackDown LIVE amit AJ Styles épített!


Mojo Rawley vs. Bobby Roode – United States Championship elődöntő

Mojo számára a push itt véget ért sokak örömére talán. Jól pörgött a meccsen és felvette a harcot Roode-dal, de a győzelmet már nem volt képes bezsebelni. Roode lecsapott a Glorious DDT-vel és ezzel bejuttatta magát a döntőbe!

Megérkeztek a Singh-testvérek akik megtámadtak a friss győztest. Sokra nem mentek vele hisz egyikük jobban megsérült, mint maga Roode. Mahal egy kis kóstolót adott Mr. Glorious számára és mint mondja, jövőhéten megszerzi a bajnoki címet. Roode ma este szeretné ezt inkább. Mahal ettől tart és elutasítja, de megérkezik Daniel Bryan aki hivatalosítja a mérkőzést MA ESTÉRE!


Charlotte Flair, Becky Lynch & Naomi vs. Riott Squad

A csapatmunka jobban működött Ruby csapatánál és ez győzelmet is ért.


Bobby Roode vs. Jinder Mahal – United States Championship DÖNTŐ

A meccs egész jó volt. A két szupersztár hozta az este meccsét, Mahal másodpercekre volt a győzelemtől amikor bevitte volna a Khallas-t – Roode fordított és a DDT-vel megnyerte a küzdelmet valamint a United States bajnoki övet is!


Ezzel ért véget az adás, folytatás jövőhéten!

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.