WWE SmackDown LIVE 2018. január 23. – Összefoglaló

Elérkeztünk az utolsó megállóhoz a vasárnapi Royal Rumble előtt, a kékek adása egyenesen Washingtonból jelentkezett.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Kevin Owens és Sami Zayn érkezik elsőként, hogy megnyissák a kékek adását. Mr. Owens kijelenti, hogy jelenleg a WWE jövőit láthatjuk és nem azokat a régi embereket akiket tegnap láthattunk a RAW 25. évfordulós adásán. Bemutatja a következő társ-WWE Bajnokot, Sami Zayn-t.

Mindketten kiállnak erősen egymás mellett és a “YEP!” mozgalmuk mellett is. Állításuk szerint bajban vannak, de kitartanak. Ők ketten a legjobb társak a SmackDown Live-on. AJ Styles-nak nincs lelke arra,hogy megvédje a WWE Világbajnoki övet – ezért vasárnap megszerzik a győzelmet és megfosztják Mr. Styles-t a világbajnoki címtől. Ők ketten lesznek a következő WWE-Bajnokok.

Megérkezik a WWE Bajnok, AJ Styles. Styles inkább nem szólítja nevükön az úriembereket, ő az általa választott néven szólítja őket – avagy: Kami. Nem hiszel a fülének, hogy miket hordanak itt össze ők ketten.. Ő veszíteni vasárnap? A válasza egy hatalmas “NOPE!” Styles egy kérdést tesz fel mindenki felé, hogy zavaró-e az a bizonyos Yep mozgalom? A válasz természetesen igen, de Owensék szerint ehhez jövőhéttel hozzá kell szoknia mindenkinek, ez fog szólni minden arénában, repülőtéren és a világ minden táján.

A következő percekben egy kicsi adok-kapok, mindenki a saját győzelmét voksolja míg meg nem érkezik Daniel Bryan. Bryan Owens és Zayn felé szól, hogy elég lesz..

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.