WWE SmackDown LIVE 2018. január 30. – Összefoglaló

A kékek adása egyenesen a Rumble helyszínéről, a Wells Fargo Centerből jelentkezett.


Az adást a 2018-as Royal Rumble győztes, Shinsuke Nakamura nyitja. Nakamura a bevonulását követően rögtön a Rumble-ről kezd beszélni, még pedig: Sami Zayn? Térd az arcba. John Cena? Térd az arcba. Roman Reigns? Térd az arcba. AJ Styles a WrestleMania-n? Térd az arcba és új WWE Bajnok születik.

Owens és Zayn érkezik. A felek maguk mellett állnak ki, inkább Kevin a beszédesebb srác éppen. Mint mondják, simán legyőzték volna vasárnap AJ Styles-t de ismét egy Shane McMahon általi pokolgép áldozatai lettek. Zayn szerint a bíróknak az a dolguk, hogy normálisan vezessék a meccseket de vasárnap pont nem ez történt.. Kevin vasárnap a spori hibájából veszítette el a küzdelmüket.

Owens szerint nem lesz itt semmilyen Styles kontra Nakamura a Mánián. Jár nekik egy visszavágó. A Japán szupersztár válasza erre az, hogy Styles a győztes – ők ketten pedig a vesztesek.

Érkezik a WWE Bajnok, AJ Styles! Styles véleménye szerint nyugodtan sírhat, panaszkodhat Owens és Zayn.. Április 8-án, New Orleans-ban egy álommérkőzés fog megtörténni ő közte és Shinsuke Nakamura között. Most itt vannak Philly-ben, a SmackDown LIVE-on amit AJ Styles épített! Ma egy tag team mérkőzést szeretne a bajnok, még pedig egy álom társsal aki nem más mint Nakamura – Owens és Zayn ellen.

A páros nem válaszol, elindul kifelé. Két lépés után visszajönnek majd Zayn rákérdez, hogy valóban szeretnék-e ezt a meccset? A közönségtől természetesen felhangzik a “YES” skandálás, Owens és Zayn ezt követően egy hatalmas nemmel válaszolt.


Daniel Bryan az irodában. Megérkezik Owens és Zayn akik természetesen panaszkodnak. Bryan tisztában van azzal, hogy hatalmas hiba történt vasárnap és teljes mértékben egyetért a srácokkal. Véleménye szerint megérdemelnek egy második esélyt.. A srácok megörülnek, azonban Daniel közli velük, hogy jövő héten egymással fognak összecsapni és a mérkőzés győztese lesz AJ Styles ellenfele a Fastlane PPV-n.

Owens és Zayn el sem hiszik, kicsit sem boldogok.


Rusev vs. Kofi Kingston vs. Zack Ryder vs. Jinder Mahal – Fatal 4-Way mérkőzés a United States bajnoki öv kihívói jogért

A meccs egész jó volt. Mindenkinek jutott egy kis szerep, de természetesen egyéni csatákra is jutott idő mikor a többiek a ringen kívül voltak. Mahal mindenképp győzni szeretett volna, már szinte a kezében is volt a meccs. Rusev összekapta magát és elintézett mindenkit, ezt követően Kingstonnal maradt akit befogott Accolade-be és kopogtatta is a New Day oszlopos tagját!

Rusev a kötelező kihívó Bobby Roode ellen.


Az ikrek említést tettek a vasárnapról valamint arról, hogy jelenleg nincs jobb csapat náluk a WWE-ben. Üdvözölnek mindenkit az Uso’s börtönbe!


The Bludgeon Brothers vs. local competitors

Jobberek hada várja a királyi párost. Harper és Rowan számlája tovább nőtt egy győzelemmel.


Shane McMahon telefonál az irodában amikor felbukkan Tye Dillinger. Tye elégedetlenségét fejezi ki, hogy a Rumble-n elvettek tőle egy WrestleMania-esélyt.. Baron Corbin bukkan fel akinek pedig Owens és Zayn második lehetőségével vannak problémái, Shane pedig ígéri, hogy beszélni fog Bryannel ezzel kapcsolatban. Egy kisebb vita alakul ki a srácok között ami egy későbbi meccshez vezet.


Charlotte Flair a ringben és mi másról is beszélhetne, mint a vasárnapról. Charlotte sokszor tett említést Alexa Blissről és persze a többi hölgyről is, valamint a WrestleMániáról. Charlotte magabiztosan jelentette ki, hogy bajnokként megy az év legnagyobb színpadára – folytatta volna beszédét de megérkezett a Riott Squad.

Egy rövid kiosztás után a trió támadást indított amiből először a bajnok jött ki jobban, de a túlerő ezután győzött és csúnyán ellátták Mrs. Charlotte baját..

Ha még nem lett volna elég, jött Mrs. Money in the Bank is aki próbálta beváltani azt a bizonyos táskát de nem járt sikerrel..


Baron Corbin vs. Tye Dillinger

Voltak jó percei Dillingernek de a végjátékban teljesen átvette az irányítást Corbin, az End of Days-t követően pedig meg is nyerte a küzdelmet.


Shelton Benjamin & Chad Gable vs. Breezango

Pár perces küzdelem amiben Gable-ék jobbak voltak. A közös finisher után meg is nyerték a küzdelmet.


AJ Styles & Shinsuke Nakamura vs. Kevin Owens & Sami Zayn

A meccs jó volt. Mindkét páros bőven tudott fölényben lenni, uralni a meccset. Az érdekesebb dolog a meccsben, hogy Owens és Zayn vitába keveredett.. Zayn ezután távozóra fogta így Owens egyedül maradt és nyilván nem járt sikerrel két emberrel szemben. Styles zsebében már ott volt a győzelem, de Zayn érkezett és mentett. A vitát egy újabb vita követte, ez pedig teljesen kizökkentette Owenst és semmi esélye nem volt Nakamura rúgása után, a győztes a két WrestleMania-ellenfél, AJ Styles és Shinsuke Nakamura!


Ezzel véget ért a kékek soron lévő adása. Ami érdekes, hogy Zayn az adást követően interjút adott és kicsit sem volt boldog Owenstől. Ennek a barátságnak vége? A jövő héten kiderül, részemről már itt véget ért ahogy megfigyelhettük.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.