WWE SmackDown LIVE 2018. február 6. – Összefoglaló

A kékek adásának ezúttal a Missouri állambeli, Kansas City adott otthont! Az adás természetesen a Fastlane jegyében telt, lássuk hát mi történt az adáson.

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Az arénából kapunk képet ahol már Shane McMahon vár minket. A ma esti főmeccsről ejt pár szót ahol Kevin Owens és Sami Zayn csap össze majd egymással azért, hogy megküzdjön AJ Styles-szal a WWE Bajnoki övért a Fastlane-on. A főirányító véleménye szerint ez a két srác nem érdemelte meg a lehetőséget, de.. Itt jön Daniel Bryan!

Bryan bevonulását követően Shane szólal meg, hogy a SmackDown még mindig a Lehetőségek Földje és ez arról szól hogy minden héten meghallgatják a rajongók véleményét azzal kapcsolatosan ha egy szupersztár lehetőséget érdemel – és ha ez így van akkor megadják azt. Shane azon a véleményen van, hogy Bryan nem hallgatta meg a rajongókat amikor lehetőséget adott Owens-nek és Zayn-nek.

(Mindeközben a közönség “Rusev Day” skandálásba kezd amire Shane válasza az, hogy “Megjegyeztük”.)

A főirányító ismét rámutat arra, hogy Bryan folyamatosan lehetőséget ad Owens és Zayn számára. A rajongók teljesen mást szeretnének látni AJ Styles ellen – a közönség egyetért – de mikor Shane rákérdez, hogy inkább látnák Owens-t és Zayn-t akkor marad a fújolás. Bryan elismeri, hogy a Royal Rumble-n a bíró hibázott de a negatívot pozitívvá kell tenni.

Daniel többek között ezután érti, hogy Shane nem kedveli a srácokat és ezért is van gondja ezekkel a lehetőségekkel. Shane pedig azon a véleményen van, hogy Bryan-t ez a két srác manipulálja.. Elég csak a “YEP Mozgalom”-ra gondolni – az teljesen a “YES Mozgalom” amit az a Daniel Bryan kreált aki itt áll jelenleg a ringben.

Megérkezik a WWE Bajnok, AJ Styles akit a közönség hatalmas örömmel fogad. Styles a bevonulást követően rövidre fogja a mondanivalóját és egyértelműsíti, hogy nem érdekli senki és semmi. Ez az a ház amit AJ Styles épített, nem érdekli ki nyer ma este de a Fastlane-ról ő fog távozni bajnokként és így megy neki a WrestleMániának.


Charlotte Flair vs. Liv Morgan

Ahol jelen van a Riott Squad – tudhatjuk, hogy lesz közük a mérkőzéshez. Közük is volt egy pár perc után, a bajnok nagy fölényre tett szert és ezt kihasználta volna Ruby és csapata. A bíró észrevette a próbálkozásokat és elküldte a két lányt a ring mellől, ezt követően a Flair lány lekopogtatta Morgan-t.


Bludgeon Brothers vs. local competitors

Tovább írhatjuk a győzelmeket Harper és Rowan számlájára.


Az Uso ikrek.. Áh, inkább hagyjuk… Mikor beszélnek, az néha nagyon nem jó.


Daniel Bryan felfedi az új rendszert ahol minden héten megszavazzák a TOP 10 legjobb szupersztárt:

  1. AJ Styles
  2. Charlotte Flair
  3. Shinsuke Nakamura
  4. Naomi
  5. Bobby Roode
  6. New Day
  7. The Usos
  8. Becky Lynch
  9. Randy Orton
  10. Tye Dillinger

Bobby Roode (c) vs. Rusev – United States b. címmérkőzés

A meccs első fele unalmas volt. Rusev többször fölénybe került a bajnokkal szembe, nagyon sokszor elhittük hogy új bajnokunk lesz. A sok próbálkozás után jött volna egy feladásos fogás is, de Roode fordított és a Glorious DDT-vel megnyerte a küzdelmet és megtartotta bajnoki címét.

 

Roode ünnepelne, de megérkezik Randy Orton aki egy hatalmas RKO-val lepi meg a bajnokot, aztán English-t és Rusev-et is!


Chad Gable & Shelton Benjamin vs. The Ascension

Pár perces mérkőzés a csapatok között melyben Gable-ék tudták megszerezni a győzelmet meglepetés nélkül.


* Kevin Owens vs. Sami Zany – A győztes AJ Styles ellenfele lesz a Fastlane-on *

Főmérkőzés, a győztes AJ ellenfele lesz. Mindkét srác először a laza csatát választotta, majd aztán nem sajnálták egymást. Többször kerültek mindketten nagy helyzetbe, de a győzelmet egyiküknek sem sikerült megszerezni. Sami közel került a ring mellett helyet foglaló Styles-hoz aminek vita lett a vége és Styles lecsapta mindkettejüket.

Megérkezett Daniel Bryan aki bejelentette, hogy a Fastlane-on jön a Rumble ismétlése avagy ott is egy Triple Threat mérkőzést láthatunk Kevin Owens, Sami Zayn és AJ Styles között.


Ezzel véget ért az adás.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.