WWE SmackDown LIVE 2018. február 13. – Összefoglaló

Közeledünk a kékek soron lévő gálájához, addig is nézzük mit láthattunk a február 13-ai kék showban ahol csak a WWE Bajnoki cím körül forgott minden.


ADÁS:

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Indulna az adás, epekedve várnánk a Ziggler-Corbin összecsapást ám ehhez Kevin Owensnek és Sami Zaynnek van egy-két szava. A meccs kezdete előtt megtámadják Corbint, majd a ringben váró Ziggler baját is ellátták csúnyán. Nincs meccs..


Charlotte vs. Sarah Logan

Sarah próbálkozása hiába, a bajnok könnyed győzelmet zsebelt be.


Időközben a színfalak mögött Shane és Bryan tanácskozik, ma éjjel összecsap egymással Corbin és Owens – Sami ellenfele pedig Ziggler lesz. A Fastlane-on egy Fatal 5-Way küzdelmet láthatunk majd a 4-Way helyett.


Kevin Owens vs. Baron Corbin

A győzelem Corbin zsebébe került. De Owens sem maradt jutalom nélkül.


Bobby Roode kihívást indított amire Randy Orton válaszolt. Ám ehhez Jinder Mahalnak is volt hozzászólása. A vitának az lett a vége, hogy Orton lecsapott egy RKO-val Mahal egyik emberére aztán kialakult volna egy háromfős mindenki üt mindenkit párharc, de ebből csak Mahal jött ki jól. Roode-nak és Ortonnak is kiosztott 1-1 Khallas-t.


Big E & Kofi vs. Gable & Shelton Benjamin

A győzelmet a New Day-es srácok zsebelték be, a csata pedig egy palacsintás szegmensből alakult ki igazán.


Dolph Ziggler vs. Sami Zayn

Dolph Ziggler legyőzte Sami Zaynt és ezzel hivatalosan is bekerült a WWE Bajnoki címmérkőzésbe március 11-én! Ám, itt is két győztes lett.


Ezzel véget ért az adás, a teljes adás fent visszanézhető. Március 11-én pedig a következő mérkőzést láthatjuk:

  •  AJ Styles (c) vs. Kevin Owens vs. Sami Zayn vs. Baron Corbin vs. Dolph Ziggler – WWE Bajnoki címmérkőzés (Fatal 5-Way Mérkőzés)


Az már mellékes hogy számíthatunk egy Triple Threat küzdelemre is Roode, Orton és Jinder Mahal között a hajdani United States bajnoki övért.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.