WWE SmackDown LIVE 2018. február 20. – Összefoglaló

Lezajlott a kékek soron lévő következő adása, egyenesen Arizona városából Phoenixből. Középpontban AJ Styles és persze az ő világbajnoki címe, lássuk az este történteket!

Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Styles és Renee Young a ringben. A hölgy természetesen a Mániával kapcsolatosan kérdezi a világbajnokot amire a bajnok válasza csupán annyi, hogy bárkivel is ringbe lép azt le is győzi. A probléma nem ezzel van hanem a Fastlane mérkőzéssel amibe belekényszerült. Bármi megtörténhet, vegyük példának azt hogy miközben ő Kevin Owens-t veri a kommentátor asztalba addig Dolph Ziggler simán két vállra fektetheti Sami Zaynt.. Mi következik ekkor? Nem ő a világbajnok. Folytatná, de megérkezik Baron Corbin.

Corbin reménykedik abban, hogy őt is képes lesz legyőzni. Corbin magabiztos és simán lefogja győzni Styles-t ahogy tette ezt legutóbb a United States bajnoki övért.

Megérkezik Owens. Mr. Owens véleménye sem különbözik, szokásosan leoszt mindenkit annak módján. Elmondása szerint ő távozik vasárnap bajnokként, Corbinról pedig szót sem ejt mert nem is érti mit keres a meccsben.. Shane McMahon is megérkezik aki kiír ma estére két küzdelmet, Styles ellenfele Corbin lesz – Owens pedig Zigglerrel lép ringbe most azonnal.


Kevin Owens vs. Dolph Ziggler

Owens az imént mondta el, hogy nincs szüksége Zayn-re mert cserben hagyta.. Igen ám, de itt is Sami volt a megmentő. Ziggler fölénybe került és már a zsebében volt a győzelem, ekkor érkezett a jó barát és megmentette társát.


Jinder Mahal érkezik aki szerint Roode nem más mint egy álszent, hazug emberke. Roode munkássága semmit nem ér. Erre persze megérkezett Roode aki szerint Mahal csak a United States bajnoki övre vágyik. Meccset nem képes nyerni csak trükkökkel.. Orton is megérkezik, a tömegbunyóból viszont Mahal jön ki jobban.


The Riott Squad def. Charlotte Flair, Becky Lynch & Naomi

Nagyon könnyed győzelem Ruby csapatától. Nem mellesleg kötelező kihívó lett Charlotte ellen a Fastlane-on.


The New Day def. Shelton Benjamin & Chad Gable

Nem is vártunk mást. Kofiék megszerezték a győzelmet, ezzel kötelező kihívó váltak az Uso ikrekkel szemben március 11-re.


The Bludgeon Brothers def. local competitors

Nincs változás de normális ellenfél sem. +1 győzelem Harper és Rowan számláján.


AJ Styles def. Baron Corbin

Pörgős kis meccs amiben Styles szerezte meg a győzelmet a Forearmnak köszönhetően. Owens és Sami támadást indított, de megszívták.


Ezzel véget ért az adás.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.