WWE SmackDown LIVE 2018. február 27. – Összefoglaló

Hamarosan megérkezünk a WrestleMania-ra, ám előtte még lesz egy megállónk ami a Fastlane névre hallgat. Ezzel kapcsolatban tért vissza ma éjjel John Cena is.
John Cena érkezik az adást nyitva. A közönség vegyesen fogadja, a mikrofon ragadás után pedig rögtön a lényegre tér, hogy miért is érkezett.. Részt szeretne venni a WWE Bajnoki címmérkőzésben a WWE Fastlane-en. Persze nem így simán, ő harcolni szeretne érte ma éjjel. Jöjjön valaki és mondja meg neki, hogy mit kell tennie ezért!

Shane McMahon érkezik válaszként. A főirányító John mellé áll, az egekbe magasztalja mint a WWE történelmének egyik legnagyobb szupersztárja. John itt van és azt szeretné amit minden másik szupersztárt; utat a WrestleMania-ra. Amiket az imént elmondott, hallotta mindenki de más szituban van mint a többiek. Ha megnyerné a mérkőzést akkor történelmet is írna ugyanis tizenhétszeres világbajnokká válna.

Utolsóként befut Daniel Bryan is. A kisember bátran jelenti ki, hogy egyetért Shane-nel. A SmackDown Live mint tudjuk a Lehetőségek Földje és a címmérkőzés tagjai is kiharcolták a részvételt, ezért John is lehetőséget kap rá. John-nak ma éjjel le kell győznie AJ STYLES-t ha részt szeretne venni a mérkőzésben.

Wao..


Baron Corbin vs. Sami Zayn

Jött a múlt hét utórengése. A ring mellett helyet foglaló Owens egyébként főszerepben volt hiszen megjelent Ziggler aki kiosztott neki egy rúgást, ez elég is volt Zayn figyelmét elvenni és Corbin sima győzelmet zsebelt be.

Nincs öröm, Ziggler rá is lecsapott egy Zig Zag-gel.


Naomi vs. Ruby Riott

Borult a papírforma, Ruby győzelem. Érdekesség, hogy mindkét félnél voltak ring melletti segítségek de nem történt tömegbunyó.


A New Day és az Uso ikrek a ringben. Mindkét fél a saját győzelmét várja a Fastlane-en, persze szót ejtettek egymásról is. A New Day srácai váltig állították, hogy nincs mit bizonyítaniuk mert az elmúlt években a csúcson voltak és ők nem a családjuk miatt vannak itt, ellentétben az ikrekkel. A bajnokok mást látnak, az elmúlt években számtalanszor bizonyították már és mégsem jutottak el egy Mánia-meccsre csak a KickOff-on kaptak szerepet, ennek változnia kell.

Vitáznának tovább de megérkezik a Bludgeon Brothers avagy Harper és Rowan, a ring pedig kiürül..


Rusev jelenik meg Shane-nél Aiden English kíséretében. English panaszkodik, hogy Rusevből az elmúlt időkben nincs semmi.. Elveszve a semmiben. Shane hamar tudtukra adja, hogy ma éjjel ez megváltozik ugyanis English ellenfele Shinsuke Nakamura lesz.


Egy kis interjú következők Renee Young által a regnáló United States bajnokkal, Bobby Roode-dal. Bobby kijelenti, hogy a legnagyobb U.S. bajnok szeretne lenni és ezért harcolnia kell, a legjobbakat kell legyőzni és ezek között van Randy Orton is. Időközben megjelenik a vipera is aki hamar Bobby tudtára adja, hogy megfogja szerezni a címet és ezzel Grand Slam bajnokká fog válni.


Shinsuke Nakamura vs. Aiden English

Mire is számíthattunk volna.. Nakamura könnyű győzelmet tudhat magáénak.


Nakamura távozna de érkezik John Cena. John felmutat a WrestleMania logóra – ezzel jelezve, hogy találkozni fognak a Mánián miután megnyeri a WWE övet március 11-én.


John Cena vs. AJ Styles

Főmeccs. Nem is számíthattunk másra, király meccs volt. A srácok minden alkalommal azt hozzák amit el is várunk tőlük. AA követett AA-t, persze a Forearm sem maradt ki.. Mindenből kitörtek a srácok, de folytatták a finisherek osztását. Styles majdnem megnyerte a küzdelmet, de aztán John fordított a feladásos fogásból és egy újabb AA-t értékesítve megnyerte a mérkőzést – ezzel megváltva jegyét március 11-re, a WWE Fastlane-re!


Kisebb ízelítőt kaptunk; megérkezett Owens és Zayn, őket követte Corbin és Ziggler. Tömegbunyó amiből végül John jött ki jól, mindenki lecsapott mindenkit – Zigglernek beadott egy AA-t, aztán ő maradt talpon.


MÁRCIUS 11, HIVATALOS MÉRKŐZÉSEK:

  • AJ Styles (c) vs. John Cena vs. Kevin Owens vs. Sami Zayn vs. Baron Corbin vs. Dolph Ziggler – Six-pack challenge a WWE Bajnoki övért
  • Bobby Roode (c) vs. Randy Orton – United States bajnoki címmérkőzés (VÁLTOZHAT)
  • The Usos (Jey és Jimmy Uso) (c) vs. The New Day (Big E, Kofi Kingston, és/vagy Xavier Woods) – SmackDown Tag Team bajnoki címmérkőzés
  • Charlotte Flair (c) vs. Ruby Riott (kíséretben: Liv Morgan és Sarah Logan) – SmackDown Női bajnoki címmérkőzés

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.