WWE SmackDown LIVE 2018. március 6. – Összefoglaló

Megérkeztünk az utolsó megállóhoz a vasárnapi PPV előtt.Charlotte és a Riott Squad nyitja a kékek adását. Vezetőjük, Ruby elmondja hogy miért is alapította meg csapatát. Minden akkor kezdődött mikor a buta szőkeség (Charlotte) megnyerte a bajnoki címet. Ekkor elhatározta, hogy támadni fog és elveszi tőle. Könnyű minden a buta lánynak.. Hála apjának, a legendás Ric Flairnek. Charlotte cáfol, egyáltalán nincs így. Mindent magának köszönhet, két kézzel ért el mindent. Amit ő elhatároz azt véghez viszi, így volt ez a bajnoki címmel is. Míg Ruby lenézi őt, addig ő cselekszik.

A kihívói biztos magában és elmondja, hogy vasárnap legyőzi Charlotte-ot és ezzel véget ér a Királynő! Támadásba kezdenének de ekkor megérkezik Charlotte Mixed Match Challenge társa, Bobby Roode és Ruby csapatával távozik.


Jinder Mahal vs. Randy Orton

Közös múlttal rendelkező srácok, újat nem hoztak. Persze a ring mellett helyet foglaló Roode mindenképp szólogatott a meccsbe, ez pedig elterelte Orton figyelmét és Mahal könnyed győzelmet aratott.

Ezzel biztosra is vehetjük, hogy háromfős csata lesz a WrestleMánián a három úriember között!


Nakamura interjú ahol a Rumble-győztes elmondja, hogy reménykedik Styles győzelmében mert ő szeretné legyőzni a Mánián. Megérkezik Rusev és English akik egy kihívást intéznek a Japán szupersztár felé, persze a vasárnapi Fastlane-re.. Nakamura elfogadja majd elmondja, hogy a győzelme után #NakamuraDay vár ránk.

 


Becky Lynch vs. Carmella

Papírforma. A ringben rég látott Carmella vereséget szenvedett az Ír hölggyel szemben.


A WWE Bajnok, AJ Styles a ringben. A világbajnok a vasárnapról ejt szót ahol szerinte győzelemmel fog távozni. Eddig egyetlen személlyel foglakozott, most már viszont figyelnie kell jóval többre. Egyetlen pillanat és a címet máris bukta.. Nem érdekli igazán a helyzet, egyetlen cél hajtja; mérkőzése Nakamura ellen a Mánián. Győzni fog és Nakamurával fog ringbe lépni április 8-án!

Dolph Ziggler érkezik aki erre rácáfol. Elmondása szerint ezek előtt Styles király volt, most már inkább fél és meg is érti mert bukni fog. Styles szerint mondja ezt az aki 13 év alatt nem ért el semmit.. Ziggler talán egyetért, majd elmondja hogy benne sem hitt senki de megnyerte azt a fránya táskát majd a világbajnoki címet. Azt is a WWE Univerzumnak, de nem érdemelték meg. Itt van a WWE-ben de nem értékelik pedig ő a legjobb abban amit csinál. Ziggler szerint Styles elbukik, aztán a Nakamura elleni meccsét dobhatja a kukába.


AJ Styles vs. Dolph Ziggler

Jó mérkőzésnek indult, de győztes végül nem született hála Owensnek és Sami Zaynnek.


Owens és Zayn távozóra fogja, de megérkezik Shane McMahon aki bejelenti a ma esti főmérkőzést ami egy Fatal 5-Way lesz!


AJ Styles vs. Dolph Ziggler vs. Baron Corbin vs. Kevin Owens vs. Sami Zayn – Fatal 5-Way mérkőzés

Vasárnap ezt kaptuk volna Cena nélkül. A srácok hozták a formájukat, az eredmény pedig meglepő volt. Styles-t kivonták a forgalomból, ezt követően pedig Owens-t saját barátja Sami Zayn fektette két vállra. Döbbenten az egész WWE Univerzum.


Folytatás vasárnap, hivatalos mérkőzések a Fastlane-re:

  • AJ Styles (c) vs. John Cena vs. Kevin Owens vs. Sami Zayn vs. Baron Corbin vs. Dolph Ziggler – Six-Pack challenge for the WWE Championship
  • Bobby Roode (c) vs. Randy Orton – WWE United States Championship
  • The Usos (Jey Uso és Jimmy Uso) (c) vs. The New Day (Big E, Kofi Kingston, és/vagy Xavier Woods) – SmackDown Tag Team Championship
  • Charlotte Flair (c) vs. Ruby Riott (Liv Morgan és Sarah Logan kíséretében) – SmackDown Women’s Championship
  • Shinsuke Nakamura vs. Rusev (Aiden English kíséretében) – Singles match
  • Becky Lynch and Naomi vs. Natalya and Carmella – Tag Team match

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.