WWE SmackDown LIVE 2018. március 20. – Összefoglaló

Daniel Bryan volt a kékek következő adásában a főszereplő, ugyanis hivatalosan is visszatérhetett a kötelek közé!!Ki más érkezhetne elsőként, mint a hivatalosan is ringbe visszatérő Daniel Bryan. A GM alig bír megszólalni, ugyanis a közönség nem hagyja szóhoz jutni. A múlt heti esetről, pontosabban Shane McMahon támadásáról beszélne de nem tud mivel a két úriember, Owens és Sami nem érkezett meg.

Jöjjön akkor a maga beszéde. Két évvel ezelőtt vissza kellett vonulnia, feladnia mindent. Egyetlen dolog volt előtte, még pedig a hála. Nem tagadja: depressziós lett. Dühös is volt, de ezután hálás lett. Még pedig: van egy csodálatos családja, barátai, a legjobb rajongók és egy csodálatos, gyönyörű felesége, Brie. A felesége aki mindig mellette állt. Támogatta őt és folyton azt szajkózta, hogy küzdjön az álmaiért. Felakarta adni, de Brie nem engedte neki amiért rendkívül hálás. Két hónappal ezelőtt ő maga kérte a WWE-t, hogy vizsgálják felül újra. A WWE elküldte őt a legjobb orvosokhoz, és ők is azt mondták amit a többi: zöld útja van. Köszöni szépen a WWE-nek, az orvosoknak hogy nem szupersztárként hanem emberként néztek rá. Köszöni  a WWE-nek, hogy adtak neki egy második esélyt. Köszöni a rajongóknak itt a helyszínen, és a TV képernyők előttieknek is. A feleségének pedig alig tud köszönetet mondani. Senki sem tudja elképzelni, hogy mekkora támogatást kapott a feleségétől. Nem tudja mikor és hol de visszatér a ringbe előbb vagy utóbb. A közönség rögtön belekezd a WrestleMania skandálásába, ezt pedig a YES őrület követi!


Rusev vs. Shinsuke Nakamura

Megérkezett a visszavágójuk ami nem hozott meglepetést, csak Nakamura győzelmet. Rusev jobban próbálkozott, de minden hiába. A győzelmet követően megtámadták őt, a kommentátori széknél helyet foglaló Styles segíteni igyekezett éppen de a Japán szupersztár egymaga elintézte a két úriembert.


Charlotte a színfalak mögött, éppen Asukát figyeli. Natalya érkezik meg aki azon véleményen van, hogy nem Asukát kéne kapnia a Királynőnek. Őt magát. Ők ketten a legjobbak, ezért vele kéne meccselnie a Mánián. Charlotte elfogadja, de ez a meccs ma este következik be.


Styles és Nakamura találkozó a színfalak mögött ahol Nakamura közli a világbajnokkal, hogy nem kellett volna a segítsége. Legyen magabiztos, mert a Mánián kapni fogja azt a bizonyos térdest az arcába.


Baron Corbin vs. Tye Dillinger

A két elveszett bárány, nem tudtak újat hozni a srácok sajnos.. Dillinger elszenvedte a számítható vereséget, következő találkozójuk az André the Giant Battle Royalban lesz.


Charlotte Flair vs. Natalya

Rég láttam ilyen király csatát.. (a szerk.-) Mindketten kihozták a maximumot, nagyon izgalmas találkozóra sikerült. Mikor már végképp nem voltak képben, megérkezett Carmella aki megkísérelte a beváltást de Charlotte lerúgta őt, ezt kihasználta Natalya és legyőzte a Királynőt!


Az ikrek a ringben. A bajnokok a Fastlane-ról kezdenek beszélni, még pedig a New Day elleni meccsükről ami véleményük szerint arról szólt hogy ki is megy bajnokként a Mániára. Ebbe a küzdelembe beleszólt a Bludgeon Brothers, de nem végeztek tökéletes munkát mert még mindig itt vannak és ők uralják az egész divíziót.

Jimmy Uso vs. Harper

Tudtuk, hogy kemény falatok mindketten Rowannel. Jimmy nem tudott mit tenni, vereséget szenvedett Harperrel szemben.


Jinder Mahal érkezik a szorítóba ahol nemtetszését fejezi ki. Mindenki képmutató szerinte aki kifütyüli. Mindent megtett azért, hogy ott lehessen a legnagyobb helyen. Új értelmet adott a WWE Bajnoki övnek, a SmackDown Live-ból pedig kész műsort csinált.

Bobby Roode érkezik meg aki elmondása szerint az egyetlen képmutató az maga Mahal. A Mánián verésben részesíti a ring kellős közepén hogy aztán visszaszerezze a bajnoki övet.

Randy Orton érkezik utolsóként. Nem érti Mahalt aki még mindig nem fogta fel, hogy miért utálják. A legnagyobb bajnokok között sem emlegetik, vajon miért.. Mert egy senki a csicskái nélkül. Itt vége, a Mánián egy háromfős csatát láthatunk közöttük.


Becky Lynch & Naomi vs. Liv Morgan & Sarah Logan

Becky megszerezte maguknak a győzelmet!


Főeseménynél Daniel Bryan, Kevin Owens és Sami Zayn. Bryan a múlt hétről kezd beszélni, még pedig Owensék túl messzire mentek. Owens elismeri, Sami szerint megérdemelte Shane. Bryan szerint miről beszélnek a srácok? Megcsinálták a problémát, megtámadták Shane-t aki kiszállt az egészből. Egyéni küzdelembe rakta őket a Mániára, ez nem tetszett nekik. Shane-nek igaza volt, nem szeretné ezt tenni de muszáj. Őt kétszer bocsátották el, de jó emberként tért vissza. Sajnálja, de ki vannak rúgva mindketten! Kézfogás követi ezt, de ám..

Megtámadják Bryan-t, de bírja. Kiosztja őket, sőt.. Fölényben a GM! A közönség tombol, Owens térden ő meg jön azokkal a bizonyos rúgásokkal.. Mióta nem láttuk ezt??!! Ezt követően a túlerő győz és csúnyán elbánnak Bryannel akit mentőautó szállít el.


Shane és Bryan is kilőve. Érdekesen várjuk a jövőhetet.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.