WWE SmackDown LIVE 2018. március 27. – Összefoglaló

Két héttel a WrestleMania előtt a PPG Paints Aréna ad otthont a SmackDown LIVE legújabb epizódjának ami sok változtatáson ment keresztül.Ha a videók fent nem indulnak el (letiltás miatt) akkor kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Bobby Roode & Randy Orton vs. Jinder Mahal & Rusev

A mérkőzés előtt Mahal jelezte, hogy Singh nem tud ringbe lépni a támadás miatt amit elszenvedett. Mahal talált magának egy társat, még hozzá Rusev-et. A mérkőzés kezdetét vette ami elég hosszúra sikerült. Orton csak a végjátékban érvényesült, de meglepő módon nem sikerült egy RKO-n kívül mihez jutnia. Rusev lecsapott a Superkickkel és megnyerte maguknak a mérkőzést.


Színfalak mögött vagyunk ahol Jinder Mahal mondd köszönetet Rusev-nek amiért segített neki ma este. Mahal nem győzi megköszönni a Bolgár Barbárnak, valamint jegyet ígért neki a WrestleMania-ra. Ja és persze a Punjabi-ceremónia sem maradhat ki. Rusev örül meg minden, de ő neki inkább jobb ötlete támadt; mivel Ortont fektette két vállra így megy Daniel Bryan-hez, hogy a Triple Threat mérkőzést tegye át Fatal 4-Way-re.


Becky Lynch vs. Ruby Riott

Riott kisasszony vereséget szenvedett. Becky ugyan most egyedül volt, de nem is kellett segítség neki. A túlerővel szemben is sikerült pinnelnie a Riott Squad vezetőjét.


 

Daniel Bryan érkezik a rámpához. A közönség természetesen hatalmas szeretettel fogadja a Yes Man-t. A GM megjegyezi, hogy a múlt heti dolog volt élete legnagyobb pillanata, erre várt már mióta. Megkapta a szükséges engedélyeket és tovább csinálhatja azt ami az élete immáron 16 éve. Mivel a SmackDown a Lehetőségek Földje, így egy ajánlattal érkezett Kevin Owens és Sami Zayn felé. Meccset kínál számukra. Egy tag team meccset a WrestleMania-ra. Ellene és Shane McMahon ellen. Tudja jól, hogy Shane éppen kórházban van egy egészségügyi probléma miatt, de reménykedik hogy rendbe jön társa a Mániára. Kikötést is ad a mérkőzésnek. Amennyiben Owensék képesek lesznek győzni, akkor maradhatnak a kék adáson – amennyiben ő és Shane szerzi meg a győzelmet akkor Owenséknek kívül tágasabb, el kell menniük. Sokan kérdezik tőle, hogy miért kínál ennyi lehetőséget ennek a két srácnak? Azért mert a generáció egyik legjobbjai akik 15 év óta ismerik egymást. Együtt voltak mindenben, küzdöttek is valamint amikor Bryannek nem volt otthona – Owensék adtak neki meleg helyet. Ez az ő feladata, hogy lehetőségeket adjon. Ezért GM. De őszintén? Már elege van ebből… A sok más dolgot is unja, mint például a tárgyalásokra járás és a puccos ruhák hordása. Éveken át küzdött az álmáért, ezt pedig Owens és Zayn elakarták venni tőle.

Azon véleményen van, hogy nem számít hányszor döngölnek a földbe vagy hány Powerbomb-ot kapsz, a Mánián ringbe fog lépni. Szét fogja rúgni Owensék seggét.


New Day vs. Bludgeon Brothers

Jó mérkőzés lehetett volna, főleg a New Day számára. Törleszteni próbáltak, de ezt a beavatkozó Uso ikrek megakadályozták.


Dolph Ziggler vs. Tyler Breeze

A papírforma itt is jött, Ziggler megnyerte a küzdelmet. A mérkőzést követően bejelentésre került, hogy Ziggler, Breeze és Fandango is részt vesz az André the Giant Memorial Battle Royalban.


Shinsuke Nakamura (Styles kíséretében) vs. Shelton Benjamin (Chad Gable kíséretében)

Természetesen itt sem volt meglepetés, Nakamura sima győzelmet szerzett a Kinshasa-t aktiválva.


Nakamura mikrofont ragad majd maga mellé hívja Styles-t. Tudatja vele, hogy igazából nem volt rá szüksége csak azért hívta magával, hogy lássa mi lesz vele a WrestleMania-n. Styles véleménye szerint ez nem így lesz, ő nem szórakozik ilyen kis ócska játékokkal. Az álommérkőzésükön lefogja nyomni Nakamurát. A kihívó véleménye pont ezért fogja elveszíteni a bajnoki címet, mert eluralkodnak rajta az érzelmek.


A Japán szupersztár távozóra fogta, eközben Shelton és Gable megtámadták Styles-t. Nakamura visszajött és kitakarította a ringet, valamint AJ-t is megijesztette a térdessel.


Ezzel zárult a kékek legújabb adása.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.