WWE SmackDown LIVE 2018. április 3. – Összefoglaló

Vasárnap #WrestleMania, itt pedig lezajlott a kékek adásának utolsó epizódja is előtte.Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Daniel Bryan érkezik elsőként, őt követi Shane McMahon a hatalmas “YES” skandálás mellett. Shane indít, hogy először is gratulál Daniel Bryannek hogy sikeresen visszatért a kötelek közé, küzdött, harcolt az álmáért. O’ Mac elmeséli a már ismert sztorit, hogy kórházba került azonban már minden rendben. Bryan a lényegre tör – mondván, hogy foglalkozniuk kell egy fontos dologgal. Az elmúlt 6 hónapban sok hibát követett el, különösen Kevin Owens és Sami Zayn esetében. Barátkozott velük ami rossz irányba vezette azegész dolgot, soha nem kellett volna megtennie – belátja, figyelmeztette őt Shane, ezért itt és most bocsánatot is szeretne kérni.

Folyt…..


Charlotte Flair vs. Natalya

Újdonságot nem hoztak, ám Carmella ismét próbálkozott a beváltással.. Nem járt sikerrel, a Királynő kirúgta a spori kezéből a táskát ezt követően pedig kopogtatta az aktuális ellenfelét, avagy Natalyát. Ünnepelni nem sokáig tudott mert érkezett Asuka, hogy emlékeztesse a vasárnapra de a Flair lány kicsit sem ijedt meg. Készen áll.


Rusev vs. Jinder Mahal


A teljes összefoglalónk az esti órákban készül el, szíves türelmeteket köszönjük!

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.