WWE SmackDown LIVE 2018. április 17. – Összefoglaló

A kékek legújabb adása a Shake-up második részével érkezett, lássuk tehát kik érkeztek a vörösektől!


 


 Ha a videók fent nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást!


Egy visszatekintéssel indítunk a múlt hétre ahol Nakamura megtámadta Styles-t. Ezt követően maga AJ Styles nyitja az adást és persze a Japán szupersztárról ejt szót először. Styles kihívást indít Nakamura felé most rögtön, helyette Rusev érkezik Aiden English kíséretében.

AJ Styles vs. Rusev

A mérkőzés pár másodpercig tartott míg Styles be nem fogta a Calf Crusher-be, Rusev kopogott volna de English érkezett segítségként aminek DQ lett a vége. Styles sem maradt egyedül, Daniel Bryan érkezett és közös erővel kitakarították a ringet.


Shane irodájában vagyunk ahová a friss GM, Paige érkezik meg. A hölgy bejelenti az este főmérkőzését ami a következőképp fog kinézni: AJ Styles & Daniel Bryan vs. Rusev & Aiden English.


Shelton Benjamin érkezett a kötelek közé mondván, hogy sosem volt szüksége Chad Gable-re. Ez csak fordítva volt igaz. A tegnap este feltörték a Twitter-fiókját, ennek köszönhető az a bizonyos üzenet. Nagy meccset szeretne most rögtön, a kihívásra pedig Randy Orton érkezik – őt követi a friss United States bajnok, Jeff Hardy!!


Jeff Hardy vs. Shelton Benjamin

A mérkőzés adok-kapokból állt, Shelton elég jól bírta a strapát. Mikor már azt hittük, hogy a győzelmet is megszerzi akkor Jeff érkezett a Twist of Fate majd a Swanton Bomb és ezzel hivatalosan is megnyerte első küzdelmét a SmackDown Live-on United States bjanokként!


Egy videót láthatunk The Miz főszereplésével aki bejelenti, hogy csak jövő héten tér vissza a kékekhez. Otthon van feleségével és a kicsivel, szóval Daniel Bryannek még várnia kell. Jövő héten a SmackDown AWESOME lesz!


Reklám után térünk vissza és megtudjuk, hogy Sonya Deville és Mandy Rose átkerül a kékekhez!


Harper vs. Jey Uso

Harper átgázolt az ikrek egyik felén.

Harperék kezelésbe veszik az ikreket akiknek segítségül Naomi érkezik és kéri a bajnokokat, hogy hagyják békén a srácokat. Harperék végül távoznak.


Sin Cara vs. Samoa Joe

Cara várt ellenfélre, Joe pedig érkezett. Pár perces vadászatot láthattunk, Joe elaltatta a luchador emberünket.

Joe a mérkőzés után kijelentette, hogy a SmackDown Live bizony “Land of Handouts”. Saját kezébe veszi a dolgokat, komoly csatákat szeretne Daniel Bryan, Randy Orton és AJ Styles ellen. Szaúd-Arábiában megnyeri az Interkontinentális világbajnoki övet, majd Reigns-től is elveszi a Universal címet ha a Big Dog képes lesz legyőzni Brock Lesnart.


Megtudjuk, hogy a SAnitY (NXT) hivatalosan is érkezik a kékekhez!

Bryan interjú a színfalak mögött mikor egy rég látott arc, Big Cass jelenik meg pár másodpercre.


Mellabration

Így nevezte el a friss Women’s bajnok a ceremóniát. Carmella röviden elmondta, hogy a női történelem legnagyobb pillanatait neki köszönhetjük. Említést tesz, hogy megnyerte a történelem első Women’s Money in the Bank táskáját illetve a múlt héten legyőzte Charlotte Flair-t.

Nem sokáig tudja folytatni a beszédét és gúnyolódását, a Queen szakítja őt félbe. Komolyságot ő sem mondott, csak annyit hogy nem őrült, tiszteli és gratulál Carmellának. Érkezik az ikonikus duó, Billi Kay és Peyton Royce. A hölgyek először gúnyolják Charlotte-ot akinek elege lesz ebből és megtámadja őket, de a túlerő először győz, aztán érkezik Becky Lynch segítségül.


Charlotte Flair vs. Billie Kay

A győzelmet végül Charlotte zsebelte be feladással. A mérkőzést követően Carmella hátulról támadt és a túlerő győzött mindaddig amíg meg nem érkezett Asuka Charlotte és Becky mellé.


Megtudjuk, hogy a korábbi NXT bajnok Andrade “Cien” Almas és Zelina Vega érkezik a kékekhez!


AJ Styles & Daniel Bryan vs. Rusev & Aiden English

Ettől a főmeccstől nem kellett félnünk, egész jót hoztak a srácok. Bryan és Styles fölényben írányított, a győzelem már a zsebükben volt mindaddig amíg meg nem érkezett Nakamura egy övön alóli ütéssel, Bryant pedig Big Cass intézte el egy Big Boot-tal. DQ a meccs vége, ezzel zárult az adás!


Sheamus és Cesaro is a kékek csapatát erősíti mától!

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.