WWE SmackDown LIVE 2018. április 24. – Összefoglaló

Pénteken jön a közös gála, addig is nézzük mik történtek a kékeknél!Ha a videók fent nem indulnak el [letiltás miatt], kattints ide.


Az arénából kapunk képet és rögtön érkezik is The Miz akit a közönség nagyon jól fogad. Miz szokásosan köszönt mindenkit a Miz TV-ben majd elmondja, hogy igen visszatért a SmackDown LIVE-ra ám valami hiányzik.. A bajnoki cím a válláról, de pénteken a Greatest Royal Rumble-n legyőzi Seth Rollins-t, Finn Bálort és Samoa Joe-t és a cím újra a gazdájánál lesz.

Kislányáról ejt szót, hogy mennyire megváltoztatta az életét. A ma esti Miz TV vendége Daniel Bryan lesz! Jöjjön ki és tartsa be ígéretét, hogy pofán fogja vágni. Várakozunk, Daniel sehol – helyette érkezik Big Cass!

Senki nem érti, hogy mit keres itt Cass de ő hamar tudtunkra adja: látta a vendég nélküli Mizt és gondolta betölti ő ezt a szerepet. Ő is Bryanról kezd beszélni, hogy utál a kisember árnyékában élni. Régi kis önmagári emlékezteti egyébként Bryan. Elakarja intézni a SmackDown Live korábbi GM-ét. Mindkét szupersztár magát tartja fontosabbnak, Miz sorolja hogy miket ért el amire Cass dühösen lép fel.. Fenyegetőzés megy tovább, végül Cass távozik és reklámba kezdünk.

Becky Lynch-et és Asuka-t látjuk a színfalak mögött sétálni amikor megpillantjuk a megtámadt Daniel Bryan-t.


The IIconics vs. Asuka & Becky Lynch

Egy igen lassú küzdelem a felek közt, a győzelmet végül az IIconics szerezte meg Becky két vállra fektetésével, igaz nem szabályszerűen.


Színfalak mögötti AJ Styles interjú, megtudjuk hogy egy 6-fős Tag Team mérkőzés lesz az este főmérkőzése. Nakamura társa Rusev és Aiden English lesz, Styles pedig egyelőre titkolja két társát, de #TooSweet lesz. (itt már tudhattuk, hogy Gallows és Anderson lesz a társa)


Színfalak mögött Jimmy és Naomi. Jimmy arra kéri a korábbi Womens bajnokot, hogy ne avatkozzon be a ma esti mérkőzésébe Rowan ellen.


Jimmy Uso vs. Rowan

Rowan készült volna befejezni a meccset amikor megérkezett Naomi majd oldalról Jey és ez pont elég zavarás volt, Jimmy átfordítással legyőzte Rowan-t.


Szerződés aláírás következett Carmella és Charlotte Flair részéről Renee Young társaságában. Staten Island hercegnője elmondta, hogy mennyire kiérdemelte a bajnoki címet, milyen teljesítményt produkált és produkál is azóta. Kiérdemelte a WWE Univerzum tiszteletét és hát ezt hallani is szeretné, de nem tudja teljesen mert érkezik Charlotte aki aláírja a szerződést majd kitör a forradalom.

Charlotte: 1, Carmella: 0.


Randy Orton vs. Shelton Benjamin

A mérkőzést uralta Orton mindaddig amíg meg nem érkezett Jinder Mahal egyik embere aki és meg nem zavarta. A ring mellett helyet foglaló United States bajnokot, Jeff Hardy-t is elintézte kicsit azonban a viperától egy RKO-ban részesült. Orton figyelme elterelődött, ezt követően pedig Shelton a finishere után megnyerte a küzdelmet.


Daniel Bryan lép ki az orvosi szobából láthatóan sérüléssel. A korábbi SmackDown Live GM tudtunkra adja, hogy jó állapotban lesz a pénteki Rumble-re valamint kihívást indít Big Cass felé a május 6-án megrendezésre kerülő Backlash-re!


Színfalak mögött Styles, Gallows és Anderson. TOO SWEET!


AJ Styles & Gallows & Anderson vs. Shinsuke Nakamura & Rusev Day

Stylesék uralták a küzdelmet, Nakamura azonban megnyerte maguknak a győzelmet. A világbajnok a mérkőzés után megtámadta kihívóját, ám ismét jött az övön alóli ütés amit egy Kinshasa követett volna de Karl Anderson megmentette majd kapta a következőt.


Ezzel véget ért az adás, folytatás pénteken a Rumble-el – csütörtökön viszont jön a szokásos előzetesünk.

Rövid összefoglaló az adásról:

Miz visszatért a Miz TV-vel
The Iconics def. Asuka & Becky Lynch
Jimmy Uso def. Rowan
Carmella és Charlotte aláírta a szerződést a Backlash-re
Shelton Benjamin def. Randy Orton
Rusev Day & Shinsuke Nakamura def. AJ Styles, Luke Gallows & Karl Anderson (The Club)

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.