WWE SmackDown LIVE 2018. május 8. – Összefoglaló

Célkeresztben a MITB, ennek értelmében pedig Paige érkezik elsőként hogy bejelentse a ma esti kvalifikációs mérkőzéseket.


Ha a videók nem indulnak el (letiltás miatt) kattints ide és nézd meg a teljes adást.


A GM érkezik elsőként, hogy tisztázza a dolgokat és a Backlash-ről ejtsen pár szót. Paige mindenkinek sok sikert kíván illetve reméli, hogy idén is a kékekhez kerül az a bizonyos táska. Lássuk a három kvalifikációs mérkőzést amiből az egyik most rögtön kezdetét veszi!

 


Jeff Hardy vs. The Miz

A vártnál sokkal de sokkal jobb párharcot láthattunk. Fölényesen kezében tartotta a mérkőzést Jeff, ám a befejező mozdulatokat követően Miz hirtelen fordított és ezzel sikeresen kvalifikálta magát a MITB-re!


Kisebb vita veszi kezdetét Sheamus és Cesaro között, végül közös megegyezésként eldöntik hogy Cesaro ma ringbe lép Xavier Woods ellen. A böröndjükből pakolnának kifelé ám az tele van rakva palacsintával.

Interjú következne Nakamurával, ám továbbra sem tud angolul. Annyit viszont elárult, hogy nem végzett Styles-szal…


Charlotte Flair vs. Peyton Royce

A cím elvesztése után borítékolható volt Charlotte győzelme, így is történt.


Cesaro vs. Xavier Woods

Egyéniben Cesaro jobb mint Sheamus, képes volt legyőzni a New Day oszlopos tagját.


Styles rövid interjú amiben elmondja, hogy már nagyon be akarja fejezni Nakamurával ezt az egészet.


Mandy Rose vs. Becky Lynch

Nem várt eredmény született, Mandy-nek most nem volt szüksége segítségnek – ezzel pedig feladással megnyerte a küzdelmet.


Rusev vs. Daniel Bryan

A főeseményben a két úriember csapott össze ahol Bryan vereséget szenvedett visszatérése óta először. Megdöbbentő eredmény, kíváncsiak vagyunk hogyan tovább Bryannek. Rusev bekerült a MITB-meccsbe!


Ezzel véget ért az adás, folytatás jövő héten. A SmackDown csapata megkezdte az európai turnét amiben MAGYARORSZÁG is szerepel, egész pontosan HÉTFŐN érkeznek hazánkba!

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.