WWE SmackDown LIVE 2018. június 5. – Összefoglaló

Megérkezett a kékek adásának soron lévő friss epizódja, két héttel a Money In The Bank előtt.


Ha a videók letiltás miatt nem indulnak el, kattints ide és nézd vissza a teljes adást.


Carmella érkezik az adást nyitva. A kékek női világbajnoka a szokásosat, tiszteletet és dicséretet szeretne a közönségtől látni. De most inkább nem magáról hanem Asukáról van szó aki a Charlotte Flair által elszenvedett vereség óta már nem a régi. Már nem a régi, nem legyőzhetetlen. Egyáltalán nem fél tőle, könnyű szerrel fogja megverni 17-én.

Megérkezik Asuka is, ám jön utána Mandy Rose és Sonya Deville is. Mindketten a Holnap Császárnőjét szeretnék mindketten, de megérkezik Paige  aki Asukát kéri meg, hogy válasszon ő. Ő mindkettejüket szeretne, ezért a Handicap mérkőzés hivatalos.


Asuka vs. Sonya Deville & Mandy Rose

Asuka meglehetősen simán szerzett győzelmet, pedig körülbelül három ellenfele is volt – Carmella is beleszólalkozott a találkozóba.


Luke Harper vs. Karl Anderson

Csapatban nincs vereségük, ám egy az egyben igen. Anderson két vállra fektette Harpert.


Naomi & Jimmy Uso vs. Lana & Aiden English

Hiába a rendkívül hírnév, Naomi és Jimmy párosa győzelmet ért!


Szerződés aláírás Styles és Nakamura között Paige vezetésével, de nem a ringben! Egy irodában találjuk magunkat egy asztalnál. Styles a saját győzelmét jósolja, biztosít minket hogy WWE Bajnokként megy a MITB-re és úgy is távozik onnan. Nakamura beszólogat aminek következtében Styles agya elborul, a biztonsági őrök beavatkoznak, Styles távozik – Nakamura marad és ő is aláírja a szerződést.


Becky Lynch vs. Charlotte Flair

Micsoda párosítás, micsoda mérkőzés és micsoda feud-ot láthatunk a jövőben! A győzelmet elképesztő módon Becky tudta megszerezni, még hozzá Charlotte kopogtatásával!


Cass következik, Daniel Bryanről ejt pár szót. Véleménye szerint nincs jövője, soha nem is volt. El sem hiszi, hogy hová jutott ez a szánalmas emberke, javasolja hogy menjen kertészkedni haza ahogy azt a reality-showban is teszi.


New Day vs. The Miz, Samoa Joe & Rusev

Egy 6-fős tag team mérkőzést láthattunk a főeseményben, Miz a csata közben magára maradt – Joe és Rusev is faképnél hagyta, ezt követően a New Day-es srácok könnyű győzelmet zsebeltek be.


Vége, folytatás jövő héten.

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.