WWE SmackDown LIVE 2018. június 12. – Összefoglaló

Véget ért az utolsó megálló, vasárnap jön a Money In The Bank!


Ha a videók fent nem indulnak el [letiltás miatt], kattints ide és nézd vissza a teljes adást!


Paige-et látjuk, mellette pedig a hölgyeket akik benne lesznek vasárnap a MITB-meccsben. A lányok megosztják gondolataikat, természetesen mindenki a saját érdemeit tartja előre, mindenki magában bízik. Egyiküket sem érdekli a másik, mindent megfognak tenni a cél érdekében, átgázolnak egymáson.

Jön az IIconics, őket követi Sonya Deville és Mandy Rose. Jön a bunyó!


Daniel Bryan vs. Shelton Benjamin

Papírforma ütközet, Bryan feladással megnyerte a küzdelmet. Cass nem érkezett.


Asukát látjuk aki Carmellával szeretne küzdeni. A GM közli, hogy ez nem így fog történni mert egy 10-fős tag team meccset látunk később.


Mizt látjuk bírói ruhában, Paige pedig értetlenül áll a dolgok előtt. Miz közli, hogy spori szeretne lenni a Joe vs. Rusev meccsen, viszont a GM csak nagy nehezen megy bele, egye-fene..


Interjú és egy legenda következik, nevén szólítva; Jerry “The King” Lawler – vendége pedig a regnáló WWE Világbajnok, AJ Styles!

A legenda kérdőre vonja a bajnokot, hogy mi volt ez a múlt heti pofon.. Styles elmondja, hogy felidegesítette Nakamura. Teljesen a bőre alá ment és ha Nakamura nem viselkedik akkor ez lesz, bár sajnálja az egészet, mert az egész fejecskéjét kellett volna levernie. Styles biztosít minket, hogy bajnokként érkezik vasárnap és bajnokként is fog távozni!


Samoa Joe vs. Rusev – speciális vendégbíró: The Miz

Miz természetesen csak a rosszon gondolkodott amiért múltkor kapott ettől a két sráctól. Rusev meglepő módon bezsebelte a győzelmet azután a bizonyos rúgás után. Elindulnak a táskáért, végül Miz tudja megszerezni de abban nem szerződés lapul hanem palacsinta a New Day-es srácok által! 😀


Jeff Hardy vs. Shinsuke Nakamura

Nagyon vártuk a küzdelmet, nagyon finomnak hangzott elsőre viszont a japán szupersztár hozta a saját formáját és jött az övön alóli ütés amit már elég sokszor osztott ki Styles-nak. DQ a meccs vége.


Asuka, Becky Lynch, Naomi, Lana & Charlotte Flair vs. Carmella, Mandy Rose, Sonya Deville, Peyton Royce & Billie Kay

Természetesen papírforma eredmény született, Asuka megszerezte maguknak a győzelmet!


VÉGE, FOLYTATÁS VASÁRNAAAAP!

Talán ezek is érdekelhetnek:

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.