Aleister Black

Tom Budgen vagy ismertebb nevén Aleister Black (1985. május 19), egy holland profi birkózó akit jelenlegi szerződése a WWE-hez köt – azon belül pedig az NXT-hez. Aleister mielőtt aláírt volna a WWE-hez, birkózott Európa-szerte, az Egyesült Államokban és Japánban is – sőt, még Magyarországon is megfordult – ám akkor még Tommy End névvel.

  • Születési név / Ringbeli név: Tom Budgen / Aleister Black
  • Születési idő: 1985. május 19.
  • Súly / magasság: 98 kg / 1.83 cm
  • Bajnoki címei: wXw Unified World Heavyweight Champion, wXw World Light Heavyweight Champion, wXw World Tag Team Champion, ICW Tag Team Champion, Progress Tag Team Champion
  • Befejező mozdulat: Black Mass

Korai élete, független karrierje (2002-2016)

Aleister számtalan helyen megfordult már a független birkózói karrierje alatt. Bejárta az Egyesült Királyságot, Európát és Japánt is. Néhány azok a bizonyos szervezetek közül; Insane Championship Wrestling, Progress Wrestling, wXw Wrestling,Top Wrestling, Revolution Pro Wrestling. Nemzetközi szervezetek; Combat Zone, Evolve, PWG és Big Japan Pro Wrestling.

Ez idők alatt a következő bajnoki címeket sikerült megszereznie: wXw Unified World Heavyweight Champion, wXw World Light Heavyweight Champion, wXw World Tag Team Champion, ICW Tag Team Champion, Progress Tag Team Champion.

WWE (NXT 2016-tól – napjainkig)

2016. júniusában írt alá a WWE-hez. Október 19-én már a Performance Centerben volt, November 3-án pedig debütált egy live eventen. A hivatalos debütálás 11-én történt meg mikor legyőzte Lince Dorado-t. 2017. január 7-én egy új gimmickkel debütált Aleister Black néven. Január 15-én részt vett a WWE Egyesült Királyság tornáján, de veszített Neville ellen. Ezek után számtalan másik NXT sztárral mérkőzött meg mind house show, mind pedig TV-s adásokon. Néhány ezek közül: Kyle O’Reilly, Hideo Itami vagy épp Velveteen Dream. Viszályba keveredett Dream-mel amit megnyert. Ezután lehetősége nyílt, hogy közelebb kerüljön az NXT bajnoki címhez – egy Fatal 4-Way meccsen vett részt, de nem sikerült nyernie.

Aleister 2017-ben entrance közben


Utoljára frissítve: 2017.12.16, 22:10