Buddy Murphy

Matt Adams vagy ismertebb nevén Buddy Murphy (1988. szeptember 26), egy Ausztrál profi birkózó akit jelenlegi szerződése a WWE-hez köt – azon belül pedig az NXT-hez. Murphy mielőtt a WWE-hez, szerződött kisebb nagyobb Ausztrál és Amerikai indikben is birkózótt.

  1. Születési név / Ringbeli név: Matt Adams / Buddy Murphy
  2. Születési idő: 1988. szeptember 26.
  3. Súly / magasság: 103kg / 1.80 cm
  4. Bajnoki címei: MCW Heavyweight Championship, MCW Heavyweight Championship, NXT Tag Team Championship

Befejező mozdulat: Running Brainbuster 


Korai élete, független karrierje (2007-2013)

Az első olyan mérkőzés , amelyeben Adams részt vett, a PCW-ban 2007-ben történt, amikor szeptember 8-án Matt Silva és Jacko Lanternel oldalán legyőzte Adam Brooks és Diaz-t. Első címét a  PCW-ban nyerte, a PCW fő bajnoki címét, amelyet 2010. december 3-án Danny Psychot legyőzve hódított el. Ezt követően megnyerte az MCW Heavyweight Title-t, amelyet 2012. január 28-án Slex-től nyert el. 

WWE (NXT 2013-tól – napjainkig)

2013. március 17-én az Adams  szerződést kötött a WWE-vel. Az NXT-hez kerül és debütált Buddy Murphy néven egy NXT Live Event eseményen 2013. november 23-án, Sawyer Fultonnal és Troy McClainnal Angelo Dawkins, Colin Cassady és Wesley Blake ellen. Murphy 2014. május 15-én a  televíziós műsoron is debütált az NXT-ben, Elias Sampsonnal a The Ascension ellen. 

2014 augusztusában Murphy csapatot hozott létre Wesley Blake-vel. Az augusztus 14-i NXT-epizódban  Kalisto és  Sin Cara csapatát legyőzték akiket ma a Lucha Dragons néven ismerhetünk. 2014 végéig Blake és Murphy több mérkőzést elvesztett a Lucha Dragons és a Vaudevillains (Simon Gotch és Aiden English) ellen. Blake-et és Murphy-t októberben “Thick” csapatnak nevezték el.  

2015. január 21-én , Murphy és Blake  legyőzte a Vaudevillainokat, és kihívták a Lucha Dragons-t egy cím mérkőzésre. Január 28-án az NXT epizódja során, Blake és Murphy legyőzte a bajnokokat, és ezzel ők lettek az új NXT tag team bajnokok így Murphy lett az első ausztrál aki bajnok lett a WWE-ben. Több sikeres címvédés után Blake és Murphy elvesztették az öbeket Vaudevillianek ellen az NXT TakeOver-en Brooklynban, 219 nap után. 

Murphy visszatért  2016. június 1-jén az NXt-be, hogy szembenézzen Tye Dillingerrel . Murphy  egyéni karrier be kezdett , amikor megszakította az NXT vezérigazgatója, William Regal és Shinsuke Nakamura közötti találkozót az NXT 2016. június 22-i epizódjában, ami ahoz vezetett hogy az akkori main event, egy  Nakamura elleni mérkőzését eredményeztt.  December 8-án Murphy csapatba állt Tye Dillinger-el, és legyőzték Bobby Roode-t és Elias Samson-t méghozzá Ausztráliában Murphy szülő országában. Jelenleg elég keveset birkózik de azért még olykor jelen van az NXT adásokon.

Sokan nem tudják de Matt boldog házasságban él, 2016. óta a jelenlegi RAW női bajnokával Alexa Bliss-el.