Drew McIntyre

Andrew McLean Galloway vagy ismertebb nevén Drew Mclntyre (1985. június 6), egy angol profi birkózó akit jelenlegi szerződése a WWE-hez köt – azon belül pedig az NXT-hez. Drew mielőtt aláírt volna a WWE-hez, birkózott Európa-szerte, és az Egyesült Államokban is.

  • Születési név / Ringbeli név: Andrew McLean Galloway / Drew Mcintyre
  • Születési idő: 1985. június 6.
  • Súly / magasság: 120kg / 1.96 m
  • Bajnoki címei: British Wrestler of the Year (2014), OCW World Heavyweight Championship, TNA Global Championship, TNA Grand Championship, NXT  Championship, WWE Intercontinental Championship, WWE Tage Team  Championship, NWA Scottish Heavyweight Championship, ICW World Heavyweight Championship, FCW Florida Heavyweight Championship, FCW Florida Tage Team  Championship, Evolve Championship, Evolve Tage Team  Championship, DPW Heavyweight Championship

Befejező mozdulat: Future Shock


Korai élete, független karrierje (2003-2017)

2003-ban Galloway debütált a Greater Glasgow-i térségben működő British Championship Wrestling szervezeténél ahol több bajnoki címet is szerzett. A Skóciában szerzett lendületet követően Galloway el kezdett birkózni az ír köztársasági Irish Whip Wrestling-szervezetnél ahol 1. évet töltött el. Itt is bjnok tudott lenni. Ezek után az International Pro Wrestling független szervezethez szerződött az Egyesült Királyságban ahol 2 évet töltött el. Nem sokkal ezután Galloway néhányszor feltünt a Insane Championship Wrestling gáláin is. Nagy karriert nem tudott befutni, a 3MB tagjaként lett ismert, sorozatos sérülések után végül 2014-ben távozott a ICW szervezetéshez ahol egy évet töltött el. Megfordult még az Evolve és a TNA szervezeteinél is mielőtt 2017-ben a WWE ismét szerződtette az NXT-be.

(NXT 2017-től – napjainkig)

2017. április 1-jén Galloway, megjelentaz  NXT TakeOver-en. Ezt később megerősítették egy exkluzív interjúban az ESPN-en, hogy újra aláírt a WWE-hez, azon belül az NXT-hez . Az NXT április 12-i epizódjában McIntyre dubutállt- ahol legyőzte Oney Lorcant. Az NXT július 19-i adása alkalmából McIntyre legyőzte Killian Dain-t, és ezzel az NXT bajnoki cím első számú kihívója lett , és megszerezte a jogot arra, hogy Bobby Roode-t megkísérelje legyőznia NXT TakeOver: Brooklyn III-on. McIntyre legyőzte Roode-t, és ezzel megnyerte az NXT bajnokicímet, így az első szupersztár volt, aki korábban birkózott már a WWE-ben és megnyert 1. NXT övet. A meccs után McIntyre-t megtámadta Bobby Fish, Kyle O’Reilly és a debütáló Adam Cole.  Az elkövetkező hetekben McIntyre Andrade “Cien” Almas-al került feudba, ami egy cím meccset hozott az NXT TakeOver WarGames-re.

Itt Drew vereséget szenvedett, valamint meg is sérült és jelenleg is abból lábadozik. 

Drew mint NXT Bajnok